free download 78 travel guides written by experts

GSK Consumer Healthcare, recunoscut drept unul dintre cei mai buni angajatori din România: implicarea angajaților este un indicator al succesului companiei

GSK Consumer Healthcare a obținut titlul de Cel mai bun angajator din România în 2018, în urma unui sondaj al companiei independente de consultanță Aon Romania.

Acest sondaj anual a fost conceput pentru a măsura implicarea angajaților din diferite companii din România în patru domenii – leadership, brandul de angajator, performanţa companiei și implicarea per total. Angajații au răspuns în mod voluntar și anonim la întrebările din sondaj. Ei au acordat note în funcție de cât de mulțumiți sunt de liderii companiei, de câtă încredere au în echipă, cum le sunt recunoscute meritele, ce oportunități de carieră și beneficii există.

„Suntem încântați că am fost recunoscuți ca unul dintre cei mai buni angajatori din România, ceea ce confirmă că angajații noștri sunt mândri și bucuroși că lucrează la GSK Consumer Healthcare. Viziunea noastră de a fi un angajator modern porneşte de la convingerea că trebuie să fim noi înșine, să ne simțim bine și să evoluăm profesional. De aceea, implicarea angajaților este chiar un indicator al succesului nostru ca business şi ne determină să căutăm constant modalităţi prin care toţi membrii echipei să se simtă bine şi să fie fericiți la job”, a declarat Nigel Stephenson, General Manager al GSK Consumer Healthcare Romania & Balkans.

Echipa GSK Consumer Healthcare

Pornind de la această viziune modernă despre business, GSK Consumer Healthcare derulează în România 17 programe care să susțină starea de bine a angajaților, dezvoltarea lor, cultura echipei și un mediu de lucru plăcut.

„Angajaţii sunt pe primul loc în tot ceea ce facem, de aceea implicarea acestora este un obiectiv al întregii organizații. Scopul GSK Consumer Healthcare de a ajuta consumatorii să aibă grijă de sănătatea lor de zi cu zi începe cu noi înșine, cu alocarea resurselor necesare pentru starea noastră de bine, cu un program flexibil care să ne permită să gestionăm toate rolurile din viața noastră, și cu sprijin continuu pentru a construi cariere de succes. Filosofia că toți merităm să fim fericiți la job este cea care a susținut de-a lungul timpului implicarea angajaților și performanţa echipei”, a afirmat Eliza Pîrăianu, HR Manager GSK România.

GSK Consumer Healthcare a mai primit şi în anul 2014 titlul de Cel mai bun Angajator, în urma studiului realizat de Aon România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *