free download 78 travel guides written by experts

Grupul TeraPlast a ales Golin pentru coordonarea comunicării în România

Golin a fost desemnată agenţia de PR a Grupului TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcții cu capital românesc şi unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale, după câştigarea pitch-ului organizat de companie. Golin va coordona comunicarea corporate şi de brand pentru toate companiile din Grupul TeraPlast, respectiv: TeraPlast, TeraSteel, TeraGlass şi Depaco, pentru care va dezvolta strategii și campanii creative, va organiza evenimente și va intermedia relația cu presa. De asemenea, Golin va oferi asistenţă şi consultanţă pentru comunicarea cu investitorii a companiei TeraPlast, listată pe Bursa de Valori din Bucureşti.

„În Golin am găsit un partener strategic în ceea ce înseamnă comunicare de brand și corporate, pe plan local și regional, un partener cu o puternică expertiză în relațiile cu investitorii. Suntem convinși că, împreună, vom duce comunicarea Grupului TeraPlast la următorul nivel, astfel încât aceasta să devină referință în domeniul materialelor de construcții, din punct de vedere strategic și creativ”, a declarat Ioana Borza, Director de marketing al Grupului TeraPlast.

„Ne bucurăm să completăm portofoliul Golin cu un nou client din sectorul materialelor de construcții. Într-un domeniu de activitate concentrat în mare parte pe utilitatea produselor, provocarea și diferențierea este dată de găsirea unor unghiuri noi și strategice de abordare, de creativitatea și relevanța campaniilor. Ne-am propus ca toate aceste activități să poziționeze Grupul TeraPlast drept etalon în ceea ce privește comunicarea și totodată prima opțiune în mintea stakeholderilor săi atunci când vine vorba despre materiale de construcții”, a declarat Irina Roncea, Managing Director, Golin România.

Irina Roncea, Deputy Managing Director, Golin
Irina Roncea, Deputy Managing Director, Golin

TeraPlast Group este unul dintre cele mai mari grupuri industriale din România și cel mai mare producător de materiale pentru piața de construcții, cu capital românesc. Portofoliul de produse al grupului este structurat pe șase linii de business: Instalații & Amenajări, Profile de tâmplărie, Granule, Panouri termoizolante, Ferestre & Uși și Țiglă Metalică. Grupul este prezent și pe piața externă, produsele sale ajungând în peste 25 de țări europene. Facilitățile de producție ale grupului se află în Parcul Industrial TeraPlast din Sărățel (Bistrița-Năsăud), Bistrița, Băicoi (Prahova), Podari (Dolj), dar și în Leskovac (Serbia).

Echipa Golin pentru Grupul TeraPlast este formată din: Andrada Busuioc (Head of Corporate Division), Ramona Asiminei (Manager, Corporate Division), Bogdan Tudorache (Media Associate, Corporate Division).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *