Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Grupul S&T revine la participație de 100% în filiala S&T România SRL

Din motive strategice, S&T AG (www.snt.at) a redobândit 30% din acțiunile deținute de partnereul său QBS în S&T România SRL – o filială S&T AG cu sediul în București. Această schimbare oferă companiei S&T o participație de 100% în S&T România SRL.

Relația de lucru dintre S&T AG și QBS trebuie să fie acum utilizată pentru a urmări intensiv asigurarea unor noi oportunități în sectorul public din România.

S&T logo

„Dorim să îi mulțumim lui Octav Nicolau, proprietar și Președinte al QBS, pentru eforturile sale din ultimii ani. Acestea au contribuit la îndeplinirea succeselor realizate în comun de compania sa și de S&T. Vom continua această relație profesională în următorii ani, deoarece ne permite să ajutăm clienții noștri din România și să ne dezvoltăm poziția pe această piață”, afirmă Peter Sturz, COO al S&T. „Răscumpărarea acțiunilor din filiala noastră din România face parte din planurile ambițioase ale Grupului S&T pentru următorii ani. Această schimbare a fost planificată de ceva timp.”

Nicoleta Macovei este Directorul General al S&T România SRL din martie 2018. Obiectivul ei este dezvoltarea pas cu pas a acestei companii într-unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice din România.

RECOMANDAM:  Topul amenintarilor informatice in Romania pentru luna Mai 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *