free download 78 travel guides written by experts

Grupul românesc Global Technical Systems estimează pentru finele lui 2018 afaceri de 35 milioane euro și anunță intrarea pe piața din Bulgaria, după ce anterior s-a extins în Serbia și Germania

Grupul românesc de firme Global Technical Systems, specializat în dezvoltare software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate, anticipează că va avea la sfârșitul lui 2018 o cifră de afaceri de 35 milioane de euro, înregistrând o dublare față de anul trecut. Grupul își va dubla business-ul în special pe fondul extinderii în Serbia și Bulgaria și al câștigării de noi proiecte în România.

”Grupul Global Technical Systems se compune în prezent din trei companii cu obiecte de activitate diferite, dar care oferă preponderent soluții tehnologice inovative către corporații, pentru a le crește eficiența. Aceste trei companii au finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri totală de peste 17 milioane de euro”, a explicat Fadi Rida, directorul general al Global Technical Systems.

Fadi Rida

”Anticipăm că atât proiectele câștigate recent pe plan local, cât și prezența noastră în Serbia, precum și dezvoltarea afacerii planificată pentru piața din Bulgaria ne vor susține dublarea business-ului în acest an”, a adăugat Fadi Rida.

Concret, grupul Global Technical Systems are deja un birou în Germania, unul în Serbia și își pregătește expansiunea și pe piața din Bulgaria. În Germania, grupul a derulat proiecte pentru Aeroportul din Berlin, Universitatea Tehnică din Dortmund și Spitalul din Stuttgart.

”Continuăm să facem angajări ca să ne susținem extinderea și anticipăm că la finalul anului 2018 vom avea 300 de specialiști, înregistrând o creștere de personal cu peste 20% față de perioada similară a anului precedent. Căutăm programatori, ingineri cu specializare în domeniul electric, ingineri sisteme de securitate, precum și project manageri, dar nu numai”, a mai spus directorul general al Global Technical Systems.

Despre Fadi Rida

Fadi Rida (40 ani) are naționalitate română, fiind născut în orașul Slobozia (județul Ialomița). El este absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica București. Rida a înființat în 2007 Global Technical Systems, prima firmă din grupul cu același nume, după șase ani în care a lucrat în Connex și Vodafone.

În cadrul Vodafone, a fost project manager pentru clienții strategici, dezvoltând proiecte complexe de telecomunicații și IT pentru clienți de referință ca: OMV Petrom, BCR, Tuborg, HP sau Raiffeisen Bank.

Despre companiile membre ale Grupului Global Technical Systems

Global Technical Systems este antreprenor general de instalații, cu specializare în domeniul electric și cu focus pe eficiența clădirilor. Compania a dezvoltat proiecte pentru cele mai mari fonduri de investiții imobiliare prezente în România: NEPI Rockcastle, Globalworth, Vastint, dar nu numai. De asemenea, Global Technical Systems are în portofoliu și proiecte care aparțin unor antreprenori generali de top, unor birouri de project management sau filialelor locale ale unor multinaționale. Compania construiește instalații atât în segmentul clădirilor de birouri sau comerciale, cât și în zona clădirilor industriale sau cu profil specializat.

Global Technical Services este cea de-a doua companie a grupului. Scopul său este acela de a dezvolta infrastructuri de securitate și de a oferi suport pe toată durata de viață a acestora, cu focus pe asigurarea de servicii de mentenanță tehnică. Global Technical Services a dezvoltat deja sistemele de securitate pentru șase bănci din top 10 din România, dar are clienți și în retail, precum și în industria de petrol și gaze. Global Technical Services are o prezență națională, prin nouă centre regionale.

Cea de-a treia companie, GTS Global Intelligence, dezvoltă și implementează platforme software avansate din zona Security si Internet of Things (IOT). Concret, a dezvoltat o platformă software, CAVI Smart Monitoring, care oferă soluții complexe de eficientizare de procese în zona enterprise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *