free download 78 travel guides written by experts

Grupul Realitatea Catavencu raspunde recentelor declaratii al presedintelui Basescu

Grupul de presa Realitatea-Catavencu ia act cu surprindere de recentele declaratii calomnioase ale presedintelui Traian Basescu la adresa companiei. Prin afirmatiile facute in cadrul interviului acordat in data de 30 iulie postului Radio Romania Actualitati, presedintele incearca inca o data sa decredibilizeze Grupul Realitatea-Catavencu.
In cadrul interviului amintit, presedintele face o serie de afirmatii voit neadevarate prin care pune sub semnul intrebarii modalitatea de finantare a Grupului de catre unul dintre actionari, SC Petromservice SA. Documentele legale si financiare ale companiei, care sunt de natura publica (putand fi consultate la Registrul Comertului), arata ca ultima marire de capital social s-a facut in octombrie 2007. Suma cu care a contribuit SC Petromservice SA a provenit din convertirea unei finantari mai vechi (7,237,269 euro), cu mult inainte de imprejurarile invocate in mod deliberat calomnios de presedintele Romaniei.

Nu este prima data cand misiunea declarata a Grupului Realitatea-Catavencu, prin produsul sau cel mai important, Realitatea TV – aceea de a livra publicului informatii corecte, obiective si documentate – provoaca iritarea sefului statului. Jurnalistii Grupului Realitatea-Catavencu vor continua sa se ghideze dupa principiile care i-au consacrat – obiectivitate, acuratete, profesionalism – indiferent de atacurile venite din clasa politica sau de oriunde.

Bucuresti, 31.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *