free download 78 travel guides written by experts

Grupul Realitatea-Catavencu dezvolta operatiuni de televiziune si new media

in Republica Moldova

Grupul Realitatea-Caţavencu, prin compania parteneră Ştiri Media Grup din Chişinău, a pus bazele unui parteneriat strategic pentru dezvoltarea operaţiunilor de televiziune şi new media în Republica Moldova.

Grupul s-a extins deja în televiziune şi internet în Republica Moldova, unde primele produse lansate vor fi televiziunea de ştiri şi business Publika TV şi portalul publika.md.

De asemenea, au fost finalizate negocierile privind achiziţia pachetului majoritar de acţiuni al companiei online New Media Group din Moldova, care cuprinde portalul de ştiri de limba română lider în Republica Moldova – unimedia.md; site-ul de ştiri în limba rusă vesti.md; site-ul dedicat femeilor ladyclub.md şi regia de publicitate AdCenter.

Operaţiunile în televiziune în Republica Moldova însumează o investiţie de 4,5 milioane de euro. Lansarea staţiei Publika TV este planificată pentru jumătatea lunii februarie 2010. În acest proiect au fost angrenaţi peste 150 de jurnalişti moldoveni, numeroşi experţi în business şi analişti politici, 100 de tehnicieni şi echipamente tehnice de ultimă generaţie. Publika TV va emite live, 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Bucuresti, 09.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *