creative night talks

Grupul PRO TV, lider de audiență în primul trimestru din 2018

PRO TV anunță rezultatele de audiență pentru perioada ianuarie – martie 2018

În primul trimestru al anului 2018, grupul PRO TV a fost lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public (comercial, urban, național).

“Rezultatele primului trimestru din acest an ne arată faptul că reprezentăm un partener pe termen lung de încredere atât pentru telespectatori, cât și pentru partenerii noștri de business. Vom continua să ne concentrăm eforturile pentru a livra conținut de calitate în grilele noastre și pregătim constant formate și experiențe noi pentru toți românii, alături de programele pe care aceștia le aleg de fiecare dată, printre care se află Românii au talent, Vocea României, Las Fierbinți și multe altele.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Top programe în perioada ianuarie – martie 2018

În top 5 programe din prime time preferate de telespectatorii din România, toate sunt producții difuzate de PRO TV. Topul este condus de Românii au talent, cel mai urmărit show de divertisment din România, cu o medie de 18.3 puncte de rating și 47.8% share. Urmează meciurile din Europa League, sezonul 13 Las Fierbinți, meciurile amicale de fotbal de la PRO TV și meciurile din UEFA Champions League.

Program

TV

Rating

Share

Românii au talent

PRO TV

18.3

47.8

Fotbal – Europa League

PRO TV

15.0

38.4

Las Fierbinți (XIII)

PRO TV

12.8

30.6

Fotbal – amical

PRO TV

12.9

30.2

Fotbal – UEFA Champions League

PRO TV

9.1

23.2


Știrile PRO TV reprezintă este cel mai urmărit program de știri din România! Jurnalul de la ora 19:00 le aduce tuturor telespectatorilor, în fiecare seară de luni până duminică, informații relevante la nivel național și internațional. La nivelul publicului comercial, Știrile PRO TV au obținut o medie de 11.0 puncte de rating și 30.7% share.

Filmele și blockbusterele difuzate de PRO TV reprezintă întotdeauna prima alegere a telespectatorilor din România! Din top 50 filme difuzate în prime time în perioada ianuarie – martie, toate cele 50 de producții au fost difuzate de PRO TV. Cel mai urmărit film din această perioadă este Spy (Spioana), care a obținut 15.1 puncte de rating și 33.5% share, la nivelul publicului comercial.

Pe timpul zilei, românii preferă să urmărească producții PRO TV! În top 5 emisiuni/producții difuzate pe parcursul zilei, la nivelul publicului comercial, patru sunt producții difuzate de PRO TV. Topul este condus de emisiunea Ce spun românii, prezentată de Cabral, cu o medie de 6.7 puncte de rating și 23.9% share la nivelul publicului comercial.

Program

TV

Rating

Share

Ce spun românii

PRO TV

6.7

23.9

Lecții de viață

PRO TV

3.5

23.5

iLikeIT

PRO TV

4.0

22.9

Acces Direct

Antena 1

5.1

20.6

România, te iubesc!

PRO TV

6.7

18.9

Rezultatele PRO TV în primul trimestru din 2018

Pe parcursul întregii zile, grupul PRO TV conduce topul audiențelor în primul trimestru al anului 2018, cu o medie de 5.2 puncte de rating și 27.2% share la nivelul publicului comercial. În prime time, grupul PRO TV ocupă prima poziție, cu 11.9 puncte de rating și 30.4% share.

În primul trimestru al acestui an, canalul PRO TV este liderul televiziunilor atât la nivelul întregii zile, cu o medie de 4.5 puncte de rating și 23.3% share, cât și în prime time, cu 10.4 puncte de rating și 26.5% share.

În fiecare zi, de luni până duminică, PRO TV le oferă tuturor românilor conținut de calitate, informații relevante și divertisment de top.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *