metalshow

Grupul Ogilvy a construit o benzinarie pentru Petrom la SIAB 2007

Pentru 11 zile, în perioada 4-14 octombrie, Petrom a încântat vizitatorii Salonului Internaţional Auto Bucureşti la standul dezvoltat de către Grupul Ogilvy pentru cea mai mare manifestare auto din Romania din acest an. Standul a reprodus în cele mai mici detalii, pe o suprafaţă de 117 mp, o benzinărie Petrom.

Acţiunile de la standul SIAB au fost destinate atât partenerilor de afaceri Petrom, cât şi publicului larg. Invitaţii au participat la un joc pe simulator –  “Petrom Rally”; au primit cadouri şi au aflat detalii despre noile uleiuri Petrom MotorOil şi Petrom Card prin materialele promoţionale ce au fost distribuite pe toată perioada proiectului de către cele 6 hostess prezente la stand. Standul Petrom a fost vizitat de peste 1500 de persoane şi chiar în prima zi a manifestării expoziţionale Călin Popescu Tăriceanu, Prim Ministru al României, a fost oaspetele benzinăriei Petrom de la SIAB.

“Standul Petrom a reprezentat o provocare atât prin prisma dimensiunii, cât şi prin prisma faptului că a fost necesar să construim indoor un item specific outdoor: chiar o benzinărie Petrom. Vizitatorii puteau face lesne o comparaţie între benzinăria reală la care-şi fac plinul de obicei şi cea recreată în stand, de aceea fiecare element trebuia să fie veridic şi foarte bine executat. Totul a fost construit în aşa fel încât să respecte relitatea pe cât de fidel posibil, de la magazin până la arcadă, de la totem până la pompele de benzină. La final este plăcut să vezi că munca echipei noastre este apreciată de vizitatori pentru ineditul conceptului, dar mai ales pentru modul în care acesta a fost executat” spune Anca Tătuţă – BTL Senior Account Manager.

Echipa care a luat parte la dezvoltarea conceptului şi la implementarea proiectului este formată din: Cornel Constantinescu – Marketing Manager şi Marina Rotaru – Wholesale Project Manager din partea Petrom, iar din partea Ogilvy Group Romania: Anca Tătuţă – BTL Senior Account Manager, Alexandra Murray – Group Account Director, Ciprian Tudor – Group Creative Director Ogilvy; Donald Simionoiu – Senior Art Director, Lilian Neagu – Production Director, Răzvan Moroianu – Senior DTP & Layout Designer, Robert Oancea – Senior DTP & Layout Designer, Carmen Grosu – Field Manager, Marian Enache – Field Executive, Marin Bălăbaneanu – Logistic Executive.

Bucuresti, 18.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *