creative night talks

Grupul MOL se conectează cu tinerii talentaţi printr-o aplicaţie inovatoare în Facebook Messenger

30 martie 2017, Budapesta – Noul Messenger bot al Grupului MOL, „robotul” virtual care îi  ajută pe utilizatori să obţină informaţii detaliate despre GROWWW, programul de recrutare al companiei, a fost recent lansat. Grupul MOL a apelat la această metodă pentru a interacţiona cu tinerii pe o platformă care le este foarte familiară, Facebook Messenger.

Peste 1,86 miliarde de persoane intră pe Facebook cel puţin o dată pe lună şi peste 900 de milioane de oameni din toată lumea folosesc lunar Messenger. Numerele sunt atât de mari încât companiile îşi doresc să găsească metode rapide şi eficiente pentru a intra în contact cu toate aceste persoane. Chatbot este un instrument nou, un robot căruia cei interesaţi îi pot transmite mesaje şi de la care primesc răspunsuri. Bot-urile sunt practic un amestec de inteligenţă artificială şi interacţiune umană.


Scopul general al programului internaţional pentru absolvenţi al Grupului MOL este de a recruta cei mai buni absolvenţi şi tineri profesionişti din diverse domenii. În condiţiile în care Facebook Messenger este principala platformă de comunicare a acestor tineri, utilizarea unui chatbot pentru recrutare este eficientă şi astfel MOL se poate adresa exact grupului-ţintă pe care compania îl are în vedere.

Prin GROWWW Messenger bot, cei interesaţi pot primi informaţii despre program şi despre structura proiectului GROWWW din anul respectiv. Ambasadorii acestui program se prezintă iar posturile disponibile pot fi căutate de asemenea prin intermediul acestui chatbot.

“Misiunea noastră este să fim pregătiţi pentru provocările viitorului. Nu poţi face progrese fără inovare. Acesta este spiritul în care acţionăm în fiecare zi. Scopul programului GROWWW este de a descoperi acei tineri profesionişti alături de care putem construi mai departe succesul Grupului MOL şi am decis să utilizăm noi metode pentru recrutarea lor,” a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepreşedinte pentru Resurse Umane în cadrul Grupului MOL.

Cum puteţi începe o discuţie cu chatbot-ul GROWWW? Deschideţi aplicaţia dumneavoastră de Messenger, căutaţi “Growww” şi începeţi conversaţia tastând „Hi!” sau apasaţi aici pentru  versiunea desktop.

Detalii despre GROWWW
 
GROWWW este programul de recrutare și dezvoltare al Grupului MOL, distins cu premii internaționale. În conformitate cu Strategia Grupului MOL 2030, compania priveşte către viitor şi îşi propune să ofere cele mai bune servicii oamenilor aflaţi în mişcare, iar pentru a atinge acest deziderat Grupul MOL are nevoie mai mult ca niciodată de noi talente.

În cadrul ediţiei din 2017 a programului, Grupul MOL Grupul MOL pune la dispoziţie 176 de posturi specifice în domenii cum ar fi inginerie, economie, IT, științe naturale și sociale, în operațiunile Grupului din 9 țări. Posturile menţionate sunt disponibile în ţări precum Austria, Ungaria, Slovacia, Slovenia Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Italia, Polonia şi Cehia.  Candidaturile se pot depune până la data de 7 aprilie 2017.
 
În timpul programului, care durează 12 luni, beneficiarii Growww vor dobândi o perspectivă din interior asupra grupului MOL, vor învăţa direct de la manageri de nivel superior și vor vizita diverse facilități de producție. După terminarea programului, majoritatea tinerilor profesioniști continuă să lucreze în cadrul companiei.
 
Mai multe informatii regasiti la adresa: www.molgroup.info/growww.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *