free download 78 travel guides written by experts

Grupul MOL obține două distincţii la Premiile Petroleum Economist 2018

  • MOL a fost desemnată “Compania Energetică a Anului -Dimensiune Medie” („Energy Company of the Year – Mid Cap”), pentru leadership în adaptarea activității la perioda de vârf a consumului de combustibili fosili
  • Péter Ratatics a primit premiul „Viitor Lider” („Future Leader”) pentru abordarea sa vizionară în transformarea retailului
  • Premiile Petroleum Economist sunt organizate anual și onorează liderii din industria energetică globală

Grupul MOL a primit două distincții la Premiile Petroleum Economist 2018, o prestigioasă competiție anuală care premiază cele mai de succes companii, proiecte și inovații din industria energiei la nivel mondial. Evenimentul a reunit la Londra companii și manageri de top din industria internațională de petrol și gaze.

MOL a intrat în competiție la două categorii – „Viitor Lider” („Future Leader”) și “Compania Energetică a Anului -Dimensiune Medie” („Energy Company of the Year – Mid Cap”). Peter Ratatics, Group Consumer Services EVP, a câștigat la categoria „Viitor Lider” („Future Leader”), în timp ce Grupul a fost desemnat învingător la categoria „Compania Energetică a Anului -Dimensiune Medie” („Energy Company of the Year – Mid Cap”).

Ambele distincții reflectă atât leadership-ul profesional existent la nivelul Grupului MOL, cât și succesul companiei și viziunea sa pentru viitor, așa cum este definită în Strategia MOL 2030.

Nico Brunsmann Managing Director MOL UK receiving the award for the best company
Nico Brunsmann Managing Director MOL UK receiving the award for the best company

Categoria „Compania Energetică a Anului – Dimensiune Medie” („Energy Company of the Year – Mid Cap”) a fost una deosebit de competitivă, alte trei companii importante fiind nominalizate pentru această distincție. Membrii juriului au fost impresionați de modul în care MOL și-a valorificat poziția de lider de piață, stabilind ritmul pentru o industrie aflată în schimbare. Un alt aspect pentru care Grupul MOL a primit recunoaștere a fost strategia sa de mobilitate orientată spre viitor, care include conceptul de car-sharing, mobilitatea electrică și soluțiile pentru transportul public în orașe.

Rolul lui Péter Ratatics în dezvoltarea și aplicarea planului strategic al companiei MOL de a transforma divizia de retail a companiei într-un furnizor de bunuri și servicii de larg consum i-a adus acestuia premiul la categoria „Viitor Lider” („Future Leader”). Cheia succesului lui Péter Ratatics a fost capacitatea sa de a gândi inovator, precum și viziunea clară asupra viitorului MOL dincolo de comerțul tradițional cu carburanți.

Printre celelalte companii care au primit premii se numără Tesla, care a câștigat premiul la categoria „Inițiativa Anului pentru Energie Mai Curată” („Cleaner Energy Initiative of the Year”) pentru proiectul Gigafactory din Nevada, cea mai mare fabrică de baterii litiu-ion din lume. Compania Total a câștigat premiul la categoria „Compania Energetică a Anului – Dimensiune Mare” („Energy Company of the Year – Large Cap”), în timp ce ENI a primit premiul la categoria „Compania de Explorare a Anului” („Exploration Company of the Year Award”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *