free download 78 travel guides written by experts

Grupul MOL invita antreprenorii sa administreze in regim de agentie

35 de benzinarii din reteaua sa extinsa

· Grupul MOL va face trecerea stațiilor preluate la începutul acestui an la platforma de operare în regim de agenție
· Antreprenorii care doresc să administreze benzinării sunt invitați să își trimită candidaturile
· Uniformizarea platformei de operare a benzinăriilor are în vedere excelența operațională și satisfacția clienților

Grupul MOL va armoniza platformele de funcționare ale benzinăriilor din rețeaua sa din România, invitând antreprenorii și companiile care doresc să administreze benzinăriile preluate în luna februarie a acestui an să depună scrisori de intenție până la 4 septembrie 2015.

“Majoritatea benzinăriilor MOL România funcționează sub platforma CODO – Company Owned, Dealer Operated, în timp ce rețeaua achiziționată în luna februarie include unități care funcționează sub diverse forme de administrare. Având în vedere necesitatea de a oferi clienților și partenerilor produse și servicii de înaltă calitate și de a asigura respectarea standardelor în întreaga rețea a Grupului MOL în România, invităm antreprenorii să își trimită candidaturile pentru administrarea în regim de agenție a 35 de stații din rețeaua noastră extinsă ”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail, MOL România.

Benzinăriile care vor trece la noua platformă de operare sunt amplasate în diferite localități: Adunații Copăceni (jud. Giurgiu), Borș (jud. Bihor), București, Constanța, Corbii Mari (autostrada A1, jud. Dâmbovița), Craiova, Florești (jud. Prahova), Hunedoara, Mărăcineni (jud. Buzău), Oradea, Otopeni, Petroșani, Pitești, Ploiești, Reșița, Rupea (jud. Brașov), Sebeș, Târgoviște, Târgu Jiu, Timișoara, Vladimirescu (jud. Arad).

Agenții trebuie să îndeplinească o serie de condiții, cum ar fi să dispună de capital propriu pentru finanțarea afacerii, să depună o scrisoare de garanție bancară, să aibă experiență managerială de cel puțin trei ani precum și aptitudini antreprenoriale și experiență relevantă în vânzarea cu amănuntul și motivarea echipelor.

Pentru administrarea stațiilor pot depune oferte inclusiv agenții actuali ai benzinăriilor, precum și angajații acestora, cu condiția îndeplinirii criteriilor de preselecție.

Procesul de recrutare are în vedere asigurarea de servicii de cea mai bună calitate clienților, prin selecția riguroasă a partenerilor de afaceri ai Grupului MOL în România.

Antreprenorii interesați să opereze benzinării ale Grupului MOL în România sunt invitați să se înscrie pe site-ul MOL România la adresa: //molromania.ro/ro/administratori-benzinarii-mol.

Ulterior înscrierii vor primi prin e-mail informații despre administrarea unei stații a Grupului MOL în România și sunt rugați să trimită un CV și o scrisoare de intenție la adresa de email codo@molromania.ro până la 4 septembrie, specificând localitatea unde este amplasată stația pentru administrarea căreia candidează. Doar persoanele selectate vor fi invitate să ia parte la etapele ulterioare ale recrutării.

Informațiile privind procesul de selecție sunt disponibile și pe pagina Linkedin a MOL Romania.

Bucuresti, 24.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *