free download 78 travel guides written by experts

Grupul MOL introduce noua gamă de carburanţi EVO: 100% grijă pentru motorul dumneavoastră

• EVO sunt carburanţi de cea mai bună calitate care curăţă motorul şi ajută la menţinerea efectului de curățare
• Cu un conţinut îmbunătăţit de aditivi, noii carburanţi MOL EVO reduc până la 58% din depunerile existente
• Un sistem de injecţie mai curat permite pătrunderea unei cantităţi optime de combustibil în motor, asigurând astfel o performanță stabilă
• Noua gamă de carburanţi va fi disponibilă în toată reţeaua de benzinării a Grupului MOL din Europa Centrală şi de Est sub numele unic EVO

Grupul MOL a introdus o gamă nouă de carburanţi EVO care asigură un efect excelent de îngrijire a motorului cu combustie internă. Noua gamă de carburanţi EVO va fi disponibilă în toată reţeaua de benzinării a Grupului MOL din Europa Centrală şi de Est, oferind şoferilor produse cu standard unitar de înaltă calitate în toată regiunea.

Carburanti EVO, MOL Romania

În România, noua gamă de carburanţi EVO va fi disponibilă în toate cele 208 staţii MOL începând cu luna octombrie. Astfel, motorina comercializată până în prezent sub numele Tempo Plus Euro Diesel va fi înlocuită de noua EVO Diesel, iar Benzina Tempo Plus 95 fără plumb va fi înlocuită de sortimentul Benzină EVO 95. Modificări vor avea loc şi în gama premium, unde motorina comercializată în prezent sub numele de EVO Diesel va fi înlocuită cu produsul EVO Diesel Plus, iar benzina premium comercializată sub numele Benzină EVO va fi înlocuită cu produsul Benzină EVO 100 Plus, o benzină nouă, îmbunătăţită, cu cifră octanică de minimum 100. Toţi carburanţii din gama EVO sunt noi, cu proprietăţi îmbunătăţite, care asigură o curăţare mai eficientă a motorului, concomitent cu o protecţie de durată.

Găsiți mai multe informații despre proprietățile carburanților din gama EVO pe site-ul dedicat noilor produse: https://evo.molromania.ro/.

Datorită conţinutului special de aditivi, noua gamă de carburanţi EVO elimină depunerile și protejează componentele motorului împotriva coroziunii, astfel încât motorul și sistemul de alimentare a acestuia să fie mai curate. Conform rezultatelor testelor efectuate pe motor, carburanţii EVO MOL, cu un conținut îmbunătățit de aditivi, reduc cu până la 58% depunerile existente. Ca rezultat, motorul atinge o performanță sporită şi capătă o durată de viață extinsă, într-un mod mai ecologic. Datorită aditivării superioare, toți carburanţii EVO asigură aceste efecte, nu doar cei din categoria premium.

Introducerea noii generaţii de carburanţi EVO MOL răspunde strategiei de retail a Grupului MOL şi vine în întâmpinarea dezvoltării continue a industriei auto. Odată cu introducerea pe piaţă a noii game de carburanţi, Grupul MOL pune la dispoziţia celor 10 milioane de clienţi pe care îi are în Europa Centrală şi de Est carburanţi premium, cu un impact mai redus asupra mediului.

“Grupul MOL este mândru să anunţe noua gamă de carburanţi auto EVO. Formula noilor carburanţi a fost realizată prin amestecul unor componente atent selecţionate alături de aditivi de ultimă generaţie, rezultatul fiind un produs care are 100% grijă de motoarele clienţilor noştri. MOL a acordat o atenţie specială nevoilor clienţilor săi, dar şi celor mai recente tendinţe în ceea ce priveşte dezvoltarea motoarelor. În timpul dezvoltării combustibililor EVO, MOL a îmbunătățit componentele pe care consumatorii noştri le găsesc a fi esenţiale, tocmai pentru a satisface nevoile specifice ale şoferilor care ne sunt clienţi”, a declarat Lars Höglund, Senior Vice -Preşedinte MOL, responsabil pentru segmentul de retail.

“Ne bucurăm să anunţăm introducerea pe piaţa din România a noilor carburanţi de tip EVO. Este o gamă nouă, cu aditivi speciali, de ultimă generaţie, care asigură o protecţie crescută motorului şi cu un efect de curăţare sporit. Vrem ca atât clienţii noştri tradiţionali, cât şi şoferii care încă nu au alimentat de la noi, să vină şi să testeze noua gamă de carburanţi EVO, care va fi disponibilă începând cu luna octombrie în toată reţeaua MOL din România. Aditivarea îmbunătăţită a acestei noi game de carburanţi asigură funcţionarea optimă a motorului, toţi carburanţii având efecte de curăţare superioare, nu doar cei din categoria premium”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *