free download 78 travel guides written by experts

Grupul MOL caută absolvenți de top pentru programul GROWWW 2020

  • Perioada de aplicații este deschisă până la 24 aprilie 2020 la adresa: https://molromania.ro/ro/cariera/growww/
  • MOL Romania are deschise 7 poziţii în cadrul programului Growww 2020, în București și Cluj-Napoca
  • Growww este programul emblematic de recrutare de talente al Grupului MOL, adresat tinerilor absolvenți care doresc să își înceapă cariera într-una din cele mai mari companii din ECE
  • Din 2007, peste 2.200 de absolvenți din întreaga lume s-au alăturat MOL ca parte a acestui program, care are cea mai bună rată de retenție din categoria programelor de profil, de 80% în 2019.

Grupul MOL anunță deschiderea perioadei de aplicații pentru următoarea ediție a programului său premiat de recrutare de talente, Growww, care oferă proaspeților absolvenți o oportunitate unică de a-și începe cariera într-una dintre cele mai mari corporații din Europa Centrală și de Est. Prin intermediul programului, MOL își propune să dezvolte o nouă generație de experți din industrie, oferindu-le experiențe de lucru care să-i pregătească pentru provocările de afaceri viitoare.

Grupul MOL deschide peste 130 de posturi în domeniile ingineriei, afacerilor, IT, precum și științelor sociale și ale naturii. Candidații cu o experiență profesională de până la un an pot candida pentru funcții atât la sediul central din Budapesta, cât și la subsidiarele locale ale Grupului MOL din 8 țări: Austria, Cehia, Croația, Polonia, România, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Acest program intensiv cu durata de un an oferă posibilitatea de familiarizare cu operațiunile Grupului MOL din toate segmentele de business și funcționale. Pe lângă cunoștințele practice și vizitele la diverse platforme industriale, tinerii profesioniști au șansa de a-și însuși cunoștințe specifice domeniului printr-un program educațional de afaceri bine structurat, ce reprezintă totodată și o excelentă oportunitate de a relaționa cu manageri de top ai companiei și de a crea relații profesionale.

MOL GROWWW 2020

Fiecare participant este susținut de un mentor care îi oferă îndrumare profesională și feedback, ajutându-l totodată să se adapteze unui mediu de lucru dinamic și multicultural.

“În ultimii 13 ani, mii de tineri au fost recrutați prin intermediul programului Growww, fiind atinsă o rată de retenție solidă de peste 80%. Pentru mine, această popularitate continuă a programului nostru de atragere a tinerilor talentați este încă o dovadă a faptului că MOL este unul dintre cei mai atractivi angajatori din regiunea ECE. Fiind o companie globală, le oferim tinerilor oportunitatea de a modela viitorul companiei cu idei noi și inovatoare.
Acum este un moment foarte interesant pentru tinerii absolvenți pentru a veni alături de noi, deoarece pot participa la diferite proiecte inovatoare și durabile. Aș dori să subliniez că vorbim de mult mai mult decât un simplu stagiu de practică: oferim un loc de muncă cu normă întreagă, cu un salariu competitiv și un pachet de beneficii”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepreședinte HR în cadrul Grupului MOL.

De-a lungul ultimului deceniu, programul Growww a obținut recunoaștere internațională extinsă și a devenit o adevărată marcă în industrie, cu cea mai bună rată de retenție dintre programele de profil, de peste 80%. În același timp, proporția femeilor din totalul colegilor angajati prin programul Growww a ajuns la 40% anul trecut, depășind cu mult media din industria de petrol și gaze.

Mai multe informații despre programul Growww sunt disponibile la adresa: https://molgroupcareers.info/en/students-and-graduates/growww-graduate-programme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *