Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc

Sâmbătă, 3 iulie 2020, începând cu ora 12.00, a avut loc deschiderea Hop Garden Parc, în parcul Drumul Taberei (fost Moghioroș). Investiția totală în deschiderea noului local este estimată la 100.000 euro și include activități de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului și a teraselor, proiecte de utilare și modernizare a bucătăriei, reorganizarea personalului, activități de marketing și comunicare.

Hop Garden Parc este o grădină de vară situată în interiorul parcului Drumul Taberei și ocupă o suprafață de 1000 mp., cu căi de acces din parc și din interiorul ștrandului. Cu o capacitate totală de până la 500 de locuri la masă, împărțite între cele trei niveluri de terasă și restaurant, localul beneficiază de un meniu diversificat, un cuptor din caramidă pentru pizza și grătar în aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare în natură sau pentru petreceri private în aer liber.

Hop Garden Parc
Hop Garden Parc

Amenajat într-un stil nou, modernist, Hop Garden Parc combină mobilierul de lounge, alcătuit din canapele ample și mese joase, cu elementele de decor specifice unei grădini de vară, cu mese și scaune din lemn, potrivite pentru a lua masa la umbra copacilor, înscriindu-se pe linia de relaxare și utilitate urmată de restaurantele deschise în perioada 2019-2020.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafață totală de 15.000 mp. redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

”Deschiderea Hop Garden Parc în cadrul complexului de evenimente Magic by Hop Garden face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a grupului, începută în 2019 și continuată la începutul anului 2020. Parcul Drumul Taberei este o zonă încântătoare, plină de viață și răcoare, perfectă pentru a petrece zilele toride de vară în familie sau cu prietenii. De aceea, un nou spațiu plin de verdeață, potrivit pentru adulți și copii deopotrivă, este bine-venit, pentru toți cei ce doresc să petreacă momente de relaxare în aer liber. Fiind situate în proximitatea celor 3 piscine Magic Summer Waves, terasele noastre oferă un acces ușor atît dinspre ștrand, cât și din parc și același meniu delicios cu care i-am obișnuit pe clienții Hop Garden”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Localul dispune și de o zonă interioară ce urmează să fie deschisă în momentul în care legislația o va permite.

Amenajarea noilor terase respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură o igiena riguroasă a tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *