free download 78 travel guides written by experts

Grupul Intesa Sanpaolo susține cu 200.000 euro două proiecte sociale în sprijinul copiilor din mediile defavorizate din România

Intesa Sanpaolo, lider în Italia și unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Zona Euro, sprijină cu aproape 200.000 euro proiectul “Sănătate pentru toți” în Alba Iulia și proiectul “ACTIV – educație formală și nonformală dedicată luptei împotriva marginalizării urbane grave” în București.

Finanțarea celor două proiecte reflectă strategia Grupului de susținere a incluziunii sociale și de îmbunătățire a condițiilor de trai pentru copiii și tinerii din medii defavorizate.

Proiectul “Sănătate pentru toți” dezvoltat de Asociația Medici pentru Pace, împreună cu Primăria Alba Iulia, Complexul de Servicii Socio-Medicale “Maria Beatrice” și Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii “Sfânta Maria”, se va desfășura pe o perioadă de un an și urmărește furnizarea de alimente și asigurarea de servicii medicale și psihologice gratuite pentru aproape 680 de copii din Alba Iulia.

Intesa Sanpaolo Bank logo

De asemenea, proiectul “ACTIV – educație formală și nonformală dedicată luptei împotriva marginalizării urbane grave” dezvoltat de Fundația Parada din București are ca scop integrarea socială și profesională a 200 de copii și tineri fără adăpost din București sau care provin din familii defavorizate. Proiectul se va desfășura pe durata unui an.

În 2017, Fondul pentru donații caritabile, sociale și culturale al Intesa Sanpaolo a alocat aproximativ 9,5 milioane euro pentru sprijinirea a peste 900 de proiecte ale unor organizații non-profit, la nivel internațional, în toate țările unde Grupul activează.

RECOMANDAM:  MOL România sprijină 40 de tineri din medii defavorizate în obținerea permisului de conducere auto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *