free download 78 travel guides written by experts

Grupul german dalli incepe, astazi, productia in cadrul fabricii din Timisoara

dalli groupÎn noiembrie 2014, dalli-group a încheiat un acord cu Procter & Gamble privind achiziţia fabricii P&G din Timişoara. Acordul prevedea preluarea locaţiei, inclusiv a activelor destinate producţiei de detergenţi de rufe şi vase, precum şi transferul a aproximativ 200 de angajaţi către dalli-group. Parte componentă a  înţelegerii dintre cele două companii a fost şi contractul de aprovizionare multi-anuală încheiat de dalli-group şi P&G pentru produsele fabricate la Timişoara.

Acordul a fost încheiat pe 30 septembrie 2015, iar predarea oficială are loc azi, 14 octombrie 2015.

«Achiziţia de la Timişoara, precum şi acordul de aprovizionare încheiat cu Procter & Gamble ne oferă capacitatea de acţiune necesară şi suficientă pentru a implementa cu succes obiectivele strategice ale dalli-group, cu scopul dezvoltării business-ului industrial prin clienţi internaţionali», a afirmat Dr. Hermann Wirtz, Preşedinte şi acţionar majoritar al dalli-group.

«Preluarea ne permite să susţinem expansiunea clienţilor actuali din segmentul retail sub mărci private, în special în magazine de tip discount şi drogherii din Europa Centrală şi de Est şi să ne poziţionăm strategic într-o piaţă cu potenţial de creştere», spune Markus Kessler, CEO al dalli-group.

În plus, el subliniază faptul că dalli-group este o afacere de familie aflată la a cincea generaţie şi este definită de un nucleu de valori solide. «În mod special, suntem dedicaţi protejării mediului înconjurător şi a sănătăţii angajaţiilor şi vecinilor noştri» explică Kessler. Pornind de la aceste principii, dalli-group va supraveghea îndeaproape respectarea legislaţiei de protecţie a mediului şi reglementările prevăzute de principiile şi practicile Uniunii Europene.

Reprezentanţi de seamă ai autorităţilor din Timişoara participă la evenimentul de predare. Consulul Germaniei, precum şi Preşedintele clubului de afaceri Banat se numără, de asemenea, printre oaspeţi.

Dalli Production Romania SRL, Calea Stan Vidrighin Nr. 5, 300571 Timişoara

Bucuresti, 14.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *