free download 78 travel guides written by experts

Grupul FUCHS continua sa investeasca in Romania

Producătorul german de verdețuri, condimente și delicatese achiziționează divizia de condimente de la firma Alex & Comp.

În martie 2015, cel mai mare producător de condimente din Europa, FUCHS a preluat divizia de condimente, de la producătorul român Alex & Comp.

FUCHS, din 2001, cu fabrica sa subsidiară Fuchs Condimente, din Curtea de Argeș, produce condimente și mixuri de condimente pentru retailul românesc, și cu mărcile sale “Fuchs” și “Cosmin” care reprezintă o cifră de afaceri anuală de 70 de milioane RON, este liderul de piață în România.

Încă din 2009, Grupul FUCHS a investit peste 50 de milioane RON, într-o fabrică nouă, la Curtea de Argeș.

Alex & Comp., din 1994 produce la Galați condimente și arome sub mărcile “Alex” și “Casa Condimentelor”. Cu o cifră de afaceri anuală, de 10 milioane RON în domeniul condimentelor, Alex & Comp. este numărul trei pe piața condimentelor, din Romania.

Potrivit unor surse interne din compania FUCHS, achiziția recentă reprezintă o completare foarte bună a portofoliului existent, cu marcile “Fuchs” și “Cosmin”, fapt pentru care se așteaptă la o dezvoltare cu succes în continuare, a mărcii “Alex”.

“Această investiție confirmă interesul nostru strategic pentru piața din România, asigură existența pe termen lung, a unui număr de 250 de locuri de muncă, în România și consolidează afacerile noastre globale”, a declarat CEO-ul Grupului FUCHS, Nils Meyer-Pries.

Bucuresti, 28.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *