Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Grupul FUCHS continua sa investeasca in Romania

Producătorul german de verdețuri, condimente și delicatese achiziționează divizia de condimente de la firma Alex & Comp.

În martie 2015, cel mai mare producător de condimente din Europa, FUCHS a preluat divizia de condimente, de la producătorul român Alex & Comp.

FUCHS, din 2001, cu fabrica sa subsidiară Fuchs Condimente, din Curtea de Argeș, produce condimente și mixuri de condimente pentru retailul românesc, și cu mărcile sale “Fuchs” și “Cosmin” care reprezintă o cifră de afaceri anuală de 70 de milioane RON, este liderul de piață în România.

Încă din 2009, Grupul FUCHS a investit peste 50 de milioane RON, într-o fabrică nouă, la Curtea de Argeș.

Alex & Comp., din 1994 produce la Galați condimente și arome sub mărcile “Alex” și “Casa Condimentelor”. Cu o cifră de afaceri anuală, de 10 milioane RON în domeniul condimentelor, Alex & Comp. este numărul trei pe piața condimentelor, din Romania.

Potrivit unor surse interne din compania FUCHS, achiziția recentă reprezintă o completare foarte bună a portofoliului existent, cu marcile “Fuchs” și “Cosmin”, fapt pentru care se așteaptă la o dezvoltare cu succes în continuare, a mărcii “Alex”.

“Această investiție confirmă interesul nostru strategic pentru piața din România, asigură existența pe termen lung, a unui număr de 250 de locuri de muncă, în România și consolidează afacerile noastre globale”, a declarat CEO-ul Grupului FUCHS, Nils Meyer-Pries.

Bucuresti, 28.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *