free download 78 travel guides written by experts

Grupul Eureko anunta rezultatele obtinute in primul semestru din 2009

Ø    Profit net de 115 milioane Euro în primul semestru din 2009
Ø    Valoare activelor totale a crescut cu 14%, atingând valoarea de 8.5 miliarde Euro
Ø    Rata solvabilităţii a atins nivelul de 176% – depăşind cu 76% cerinţele minime impuse prin lege

Grupul Eureko, un grup financiar cu o poziţie puternică pe piaţa din Europa, a anunţat rezultatele obţinute în primele şase luni ale anului 2009. Astfel, în contextul actual economic, compania a înregistrat profit, rezultatele din primul semestru al anului 2009 confirmând stabilitatea financiară a Grupului, lider pe piaţa olandeză de asigurări de sănătate.

Astfel, în primul semestru din 2009, Grupul Eureko a înregistrat un profit net de 115 milioane Euro. Valoarea activelor totale a crescut cu 14%, atingând valoarea de 8.5 miliarde Euro,. În aceeaşi perioadă, rata solvabilităţii a depăşit cu 76% cerinţele minime impuse prin lege, atingând nivelul de 176%.

“În ciuda contextului dificil economic, ne menţinem pe poziţii. Indiferent de situaţia economică, obiectivul nostru este acela de a ne consolida poziţia făcând ceea ce facem noi mai bine, creând valoare pentru clienţii noştri prin siguranţa oferită de produsele noastre de asigurări. Valoarea pe termen lung oferită clienţilor noştri este atribuită şi partenerilor noştri de distribuţie, pentru angajaţii şi acţionarii noştri,” a a declarat Willem van Duin, Preşedintele Consiliului Executiv al Eureko BV.

“Suntem mândri să fim parte a unui grup financiar atât de puternic şi demn de încredere. Profitul net înregistrat de Grupul Eureko în prima jumătate a lui 2009 este o dovadă a stabilităţii noastre financiare, a expertizei şi stabilităţii noastre pe piaţa locală,” a declarat Frans van der Ent, Country Manager al Eureko în România.

Bucuresti, 24.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *