Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Grupul Editorial Trei la Targul Gaudeamus 2012

Cu multe titluri noi si asteptate de iubitorii de carte si cu reduceri substantiale (30% reducere la noutatile editoriale si carti la pretul fix de 10 lei), Grupul Editorial Trei s-a aflat si la aceasta editie a Targului Gaudeamus aproape de cititorii sai.

Moarte subita de J.K. Rowling (Editura Trei) a fost cea mai vanduta carte a Grupului Editorial Trei la Targul International de Carte Gaudeamus 2012. Autoarea celebrei serii Harry Potter a revenit in topuri cu un roman adresat, de aceasta data, publicului adult.

Schimbarea, autobiografia scriitorului chinez Mo Yan, laureatul Premiului Nobel pentru Literatura in 2012, s-a aflat, de asemenea, intre preferintele cititorilor.

Cincizeci de umbre intunecate de E L James (Editura Trei/ Colectia Eroscop) a fost foarte cautata de fanii seriei Fifty Shades, dornici sa afle deznodamantul relatiei tumultoase dintre Anastasia Steel si Christian Grey.

In topul vanzarilor s-au mai aflat: Cum am devenit un romacier celebru de Steve Hely (Editura Pandora M / Colectia Literary Fiction) si Camera de Emma Danoghue (Editura Trei / Colectia Fiction Connection).

In ceea ce priveste volumele non-fictiune, cititorii Grupului Editorial Trei au preferat: Retete de jocuri de Lawrence J. Cohen, Fanaticii Apocalipsei de Pascal Bruckner si O istorie a psihologiei moderne de Duane Schultz si Sydney Ellen Schultz.

Targul international de Carte Gaudeamus 2012 a fost un bun prilej de a ne reintani cu cititorii nostri si de a le oferi carti interesante pentru apropiatele sarbatori de iarna.

Bucuresti, 25.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *