free download 78 travel guides written by experts

Grupul Editorial Trei la Targul Gaudeamus 2011

Cu multe titluri noi si asteptate de iubitorii de carte si cu reduceri substantiale (30% reducere la noutatile editoriale si carti la pretul fix de 10 lei), Grupul Editorial Trei s-a aflat si la cea de-a 18-a editie a Targului Gaudeamus aproape de cititorii sai.

Cele mai vandute carti din colectiile de literatura au fost: Inainte sa adorm de SJ Watson (Editura Trei/ Colectia Fiction Connection), Evanghelia dupa Iuda de Adam Blake (Editura Trei/ Colectia Fiction Connection), Barbatul de 100 de ani care a sarit pe fereastra si a disparut de Jonas Jonasson (Editura Trei/ Colectia Fiction Connection), Totul conteaza! de Ron Currie Jr. (Editura Pandora M/ Colectia Funky Fiction) si Casatorie din dragoste. Oare mai exista? de Pascal Bruckner (Editura Trei/ Colectia Acum pentru viitor).

Cititorii fideli ai seriei de romane politiste au fost rasplatiti de Editura Trei cu trei titluri noi: Pact cu diavolul de Lars Kepler, Tridentul lui Neptun de Fred Vargas si Vocile de Arnaldur Indridason.

Cartea rosie de C. G. Jung a fost vedeta Grupului Editorial Trei la Gaudeamus 2011. Asa cum ne-am asteptat de altfel, spectaculosul manuscris al lui Jung a fost cea mai vanduta cartea a Editurii Trei la targul abia incheiat. Dintre titlurile publicate in colectiile de psihologie, foarte apreciate de cititori au fost 101 povesti vindecatoare pentru copii si adolescenti de George W. Burns, Practica si teoria psihologiei individuale de Alfred Adler, Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi de Florin Tudose, Catalina Tudose si Letitia Dobranici si Cartea Gesturilor de Peter Collett.

Vanzarile Grupului Editorial Trei in cele cinci zile de targ s-au situat la nivelul celor de la editia precedenta a acestui eveniment.

Targul de carte Gaudeamus 2011 a fost un bun prilej de a ne reintalni cu cititorii nostri si de a le oferi carti interesante, care suntem siguri ca le vor face mai frumoase apropiatele sarbatori de iarna.

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *