Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Grupul Editorial Trei la Bookfest 2012

Grupul Editorial Trei s-a aflat si la acesta editie a Targului Bookfest aproape de cititorii sai.

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey de E L James (Editura Trei/ Colectia Eroscop) a fost vedeta la Bookfest 2012, bestseller-ul mondial atragand atentia si cititorilor romani. Cartile de fictiune aflate, de asemenea, in topul vanzarilor au fost: Inchizitorul de Mark Allen Smith (Editura Trei / Colectia Fiction Connection), Pe aici au trecut Cutitarii de Jennifer Egan (Editura Pandora M/ Colectia Literary Fiction), Cronolitii de Robert Charles Wilson (Editura Trei / Colectia SF Epsilon) si Alex de Pierre Lemaitre (Editura Trei/ Colectia Fiction Connection).

In ceea ce priveste volumele non-fiction, cititorii Grupului Editorial Trei au preferat: Ierusalim. Biografia unui oras de Simon Sebag Montefiore (Editura Trei), Floarea varstei de Jane Fonda (Editura Lifestyle), Omul fara chip de Masha Gessen (Editura Pandora M / Colectia Reality Shock), Fizica viitorului de Michio Kaku (Editura Trei / Colectia Acum pentru viitor) si Ultimul avertisment de Rebecca D. Costa (Editura Trei / Colectia Acum pentru viitor).

Cele mai cautate titluri publicate in colectiile de psihologie au fost Nevroza balcanica de Vasile Dem. Zamfirescu, Retete de jocuri de Lawrence J. Cohen, 50 de semne ale tulburarilor psihice de James Whiney Hicks, Psihologia vietii de zi cu zi de Kenneth T. Strongman si Pe gaura cheii de Sam Gosling.

La aceasta editie a Targului International de Carte Bookfest, Grupul Editorial Trei a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 15% fata de anul trecut.

Targul de carte Bookfest 2012 a fost un bun prilej de a ne reintani cu cititorii nostri si de a le oferi carti interesante pentru apropiata vacanta de vara.

Bucuresti, 03.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *