Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Grupul Editorial Corint s-a alaturat campaniei O carte in asteptare, initiata de Diverta

De Ziua Copilului, Grupul Editorial Corint s-a alăturat campaniei Suspended Book – O carte în așteptare, inițiată de Diverta și a lăsat în așteptare câteva zeci de cărți pentru copii. Cărțile se găsesc în magazinele Diverta din București și poartă, fiecare câte o dedicație din partea editorilor, redactorilor și managementului Grupului Editorial Corint, un gând bun și o încurajare la lectură pentru micuții care le vor lua să le citească.

Printre titlurile „suspendate” se numără „Enciclopedia lumii pentru copii”, “Tezaurul cu povești” sau „Marea carte a jocurilor”. Cărțile sunt pentru copii de toate vârstele de la cei care abia descoperă minunata lume a poveștilor, la cei pasionați de știință, de la preșcolarii care învață să socotească sau să recunoască forme geometrice, la puștii de gimnaziu.

Gânduri bune pentru copii, de la angajații Grupului Editorial Corint

“Iată un cadou care te aștepta de mult să-l deschizi, să-l citești și să-l păstrezi aproape de inima ta”

“Îți dăruim această carte cu gânduri bune și cu speranța că vei petrece clipe placate citind-o”

“Îți doresc ca fiecare zi din viața ta să fie la fel de minunată ca această lume a poveștilor”

“Am editat această carte minunată pentru tine. Da, chiar pentru tine! Să te bucuri de ea”

Suspended Book- O carte în așteptare este o campanie inițiată de Diverta la jumătatea lunii aprilie. prin care cei care doresc să încurajeze lectura sunt invitați să cumpere o carte pe care să o lase în așteptarea unui cititor care nu și-o poate permite. Proiectul inițiat de Diverta are la bază mișcarea internațională Suspended Coffee susținută în țara noastră de Getlokal.ro și își propune să încurajeze lectura, dar și să creeze o legătură virtuală între cititorii pasionați, fundamentată pe gestul de a dărui, din plăcere și nu neapărat de nevoie, o carte unui necunoscut. Mai mult, cei care aleg să cumpere o carte și să o lase în magazin spre a fi luată de altcineva, pot lăsa un mesaj pe prima pagină a cății. Astfel, cititorul se poate bucura nu numai de lectură, ci și de gândurile celui care a ales să i-o dăruiască.

Magazine Diverta în București

Diverta Mall Vitan
Diverta Băneasa Shopping City
Diverta Jolie Ville
Diverta Sun Plaza
Diverta Magheru
Diverta Plaza
Diverta Făinari

Bucuresti, 04.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *