free download 78 travel guides written by experts

Grupul EBS participa in calitate de Partener Regional la Microsoft Cloud Days

Grupul EBS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii si solutii software din Romania participa in calitate de partener regional la seria de evenimente organizate de Microsoft pe tema Cloud Computing in lunile Octombrie si Noiembrie in Romania.

Seria de evenimente dedicate solutiilor Microsoft in directia Cloud Comuting se desfasoara in perioada 11 Octombrie – 4 Noiembrie 2011 in Bucuresti (11 octombrie), Sibiu (19 octombrie), Cluj Napoca (21 octombrie), Iasi (26 octombrie) si Timisoara (4 noiembrie).

In cadrul evenimentului desfasurat in Cluj Napoca, EBS va explica partcipantilor conferintei plusul de valoare adus, si modalitatile prin care managementul proceselor de business sunt net imbunatatite, prin folosirea Office 365.

Office 365 ajuta companiile, indiferent de dimensiunea lor, sa economiseasca timp si bani, combinand ultima versiune a pachetului Microsoft Office cu versiunile Cloud ale solutiilor Microsoft de ultima generatie pentru comunicatii si serviciile de colaborare: Exchange Online, Sharepoint Online si Lync Online.

Office 365 este simplu de utilizat si usor de administrat, toate acestea fiind sprijinite de o securitate robusta si fiabilitate garantata de un furnizor de servicii de talie mondiala.

De asemenea, un alt beneficiu major este dat de accesibiliatea acestui serviciu, astfel accesul la e-mail, documente, persoane de contact si calendare se poate face de pe aproape orice dispozitiv cum ar fi: BlackBerry, iPhone, Nokia sau Windows Phone.

Evenimentul de la Cluj Napoca, va avea loc in data de 21 Octombrie 2011, la hotelul Golden Tulip, Ana Dome.

Detaliile referitoare la program, si modalitatile de participare se gasesc pe pagina Microsoft Events: https://msevents.microsoft.com/cui/EventDetail.aspx?culture=ro-RO&EventID=1032495100&IO=kaaq9OBjX%2b7xKePq1jqA%2bw%3d%3d.

Bucuresti, 12.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *