Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Grupul Coral Sound lanseaza CD-ul de colinde „Poveste de Craciun”

Grupul Coral SOUND, un grup de cântăreţi sufletişti şi-a propus să aducă în faţa auditoriului român călătoria imaginară a stelei în noaptea de Ajun, prin redescoperirea colindelor intrate în uitare, ce sunt caracteristice tradiţiilor româneşti din moşi-strămoşi. „Povestea de Crăciun” istoriseşte despre naşterea Domnului, fiind transpusă artistic de SOUND în muzică corală.

Conferința de presă și lansarea CD-ului „Poveste de Crăciun” vor avea loc miercuri, 14 noiembrie 2012, la ora 19.30, la Casa de Cultură a Studenţilor, Sala Pod.

Grupul Coral SOUND, cor de cameră a cappella înfiinţat în anul 1994, sub oblăduirea Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti reuneşte studenţi şi absolvenţi ai diverselor facultăţi bucureştene.

Globul pentru bradul de Crăciun ascunde în interior două miniCD-uri, care îi vor purta pe ascultători spre descoperirea legăturii care există între colindele vechi, româneşti, ori ale minorităţilor conlocuitoare (săseşti, ucrainene etc.) şi cântece le de Crăciun din repertoriul internaţional, care influenţează moştenirea culturală românească şi au pătruns în spiritul noilor generaţii.

Proiectul este finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN), a început pe 15 august 2012 și se desfășoară până la data de 15 noiembrie 2012.

Bucuresti, 14.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *