celula de arta octombrie

Grupul Coral SONG & Friends te invita la concert

Grupul Coral SONG va susține un concert la Ateneul Român duminică, 3 decembrie 2017, sub bagheta tânărului dirijor Daniel Jinga. Alături de membrii grupului coral vor mai urca pe scenă Nico, Aurelian Temișan, soprana Bianca Ionescu, grupul MundiColour, soprana Ana Cebotari și corul de copii Bravissimo, condus de Elena Radu. De asemenea, printre invitați se vor număra și Ana Ungureanu, Ana-Maria Radu și TangoTangent.

Încă din anii 70, în fiecare an, pe 15 decembrie, grupul Coral SONG organiza un concert special, ca o împlinire a unui an de repetiții, turnee și concerte. După dispariția prematură a conducătorului Ioan Luchian Mihalea – Oanță, membrii grupului, din toate generațiile, din țară sau din străinătate, au continuat să se revadă, cel puțin o dată pe an, pe 15 decembrie, să cânte și să-și amintească de Oanță și pasiunea lor comună pentru muzică.

Grupul Coral SONG & Friends te invita la concert

După relansare, Grupul Coral Song evoluează sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, cel care a preluat grupul în martie 2014. Membrii grupului SONG au găsit în Daniel Jinga un dirijor care a reușit să păstreze spiritul și sonoritatea grupului ș! ;i cu care au în comun aceeași energie, aceeași bucurie de a cânta și dorință de a pregăti proiecte originale cu marca unică SONG.

Anul acesta, la Ateneul Român, nu vor lipsi din repertoriu piese care au consacrat grupul SONG ca: „Iac-așa” sau „La Bamba”.

Pe lângă piese din zona pop-rock, introduse în repertoriul grupului în ultimii ani, precum Bohemian Rhapsody sau Proud Mary, anul acesta grupul va veni cu alte piese noi care să completeze călătoria muzicală pe care o face grupul în fiecare an.

Biletele pentru spectacolul “SONG & Friends” s-au pus în vânzare online, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *