free download 78 travel guides written by experts

Grupul clujean Active Power Solutions investeste in extindere

si se deschide pentru parteneriate strategice

Grupul de companii Active Power Solutions (APS), condus de omul de afaceri clujean Cătălin Chiş, va investi 1,5 milioane euro în mai multe proiecte de dezvoltare derulate în următoarele 24 luni.

Proiectele vizează în principal consolidarea poziţiei pe piaţa de servicii de telecom B2B şi prezenţa pe noi pieţe, prin încheierea de parteneriate strategice sau achizitionarea unor IMM-uri active în zona de telecom, it, zona financiară, turism şi training.

«În cei 13 ani de prezenţă pe piaţa din România, ne-am dezvoltat o zonă de expertiză valoroasă, care ne-a permis sa creştem inclusiv în perioada de criza prin care a trecut România. Suntem specialişti în vânzări B2B, ceea ce ne-a adus o creştere semnificativa a cifrei de afaceri în ultimii ani şi a numărului de angajaţi», precizează antreprenorul Cătălin Chiş. «Intenţionăm să ne punem în valoare expertiza prin diversificarea portofoliului de servicii, astfel încât consultanţii nostri de vânzări să poată oferi soluţii complexe de dezvoltare pentru companii. Suntem deschişi către parteneriate strategice şi, în acelaşi timp, dezvoltăm propriile noastre produse destinate creşterii afacerii».

Grupul APS îşi face de asemenea debutul şi pe piaţa imobiliară clujeană, prin construirea unei business center evaluat la peste 1.000.000 euro. «Clădirea va găzdui companiile din grupul APS şi va fi, de asemenea, disponibilă pentru închiriere către alte firme cu activitate în Cluj», precizează Cătălin Chiş.

Începând din 2011, grupul de companii şi-a extins prezenţa şi în Bucureşti, unde a deschis un nou sediu, iar în 2013 şi-a făcut intrarea pe piaţa de retail, deschizând primele 4 magazine telecom adresate persoanelor fizice si operate de APS Group, sub umbrela brandului Vodafone.

În urma extinderii activităţii şi a achiziţiei de noi companii cu potenţial de creştere, antreprenorul Cătălin Chiş estimează, pentru 2015, o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro pentru grupul pe care îl conduce.

Despre Grupul Active Power Solutions

Din grupul APS fac parte companiile:

Active Power Solutions, partener strategic al Vodafone şi unul dintre cei mai activi jucători de pe piaţa de servicii telecom B2B.

KL Software, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori de soft din Transilvania şi furnizorul principal de solutii software pentru brokerii de asigurări din România.

Business Academy, companie de training şi dezvoltare de personal, specializată în creşterea productivităţii prin dezvoltarea de noi competenţe.

RT Solutions, distribuitor de soluţii de comunicare B2B şi solutii de callcenter.

Grupul APS se implică de asemenea si în dezvoltarea comunitară, prin Fundaţia «Părinţi din România», o platformă de networking online care, din 2010, facilitează, prin suport si expertiză, derularea de proiecte locale şi naţionale dedicate educaţiei şi sănătăţii copiilor.

Bucuresti, 20.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *