free download 78 travel guides written by experts

Grupul Carrefour deschide cel de-al 4-lea supermarket din Craiova, Market Craiova Calea Bucureşti

Carrefour a deschis astazi, 9 Iunie 2016, cel de-al 4-lea supermarket din Craiova, ajungând la un număr de 109 magazine în acest format.

Noul supermarket, Market Craiova Calea Bucureşti, își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută!


Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale. De asemenea, clientii pot gasi o sortimentatie bogata pe segmentele textile, lactate- brânzeturi, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, semi-preparate, macelarie, dar și produse internaţionale și bio.


Date cheie despre supermarket-ul Market Craiova Calea Bucureşti:
1.     Adresă: Calea Bucureşti, nr. 40-44, Craiova, Dolj
2. Plaja orară de deschidere:  
    • Luni – Sambata: 7:00-22:00
    • Duminica: 8:00-20:00
3. Gama de produse: 10000
4. Suprafața magazinului: 690 m²
5. Număr case de marcat: 4
6. Locuri de munca nou create : 24
7. Transport : linia 9, linia 100 si linia 101
8. Parcare : 15 locuri în parcarea publică
9. Contact magazin:
    • Tel.: 0374.473.298
    • Fax: 0374.473.299


Gama de servicii a noului Market include: 
• Apel gratuit pentru clienții Carrefour care doresc să afle diferite informații legate de produsele, serviciile disponibile, precum și alte informații utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii;
• Multiple modalități de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard, reîncărcare electronică prepay, plata cu mobilul.

Magazinul Market este o nouă formă de comerț care se caracterizează printr-o serie de atribute cu ajutorul cărora se diferențiază de hipermarket:
    rapiditate la case: întrucât cumpărăturile din supermarket sunt în principal axate pe produse de bază, alimentare, coșul fiind mai mic, rapiditatea trebuie să fie un atuu. În plus, ne angajăm să fie un maxim de 3 clienți la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacă este cazul.
• prospețime și calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar și calitativ, astfel încât clienții Carrefour să găsească zilnic produse de calitate și foarte proaspete. În acest sens, Market schimbă sau rambursează în 7 zile suma platită pentru un produs dacă acesta nu satisface deplin așteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfacție sau rambursare!”.
• produse Marca Proprie Carrefour. “Economisești și ai și calitate!”: Market oferă în gama sa peste 1.000 de produse marcă proprie Carrefour, la un preț cu minimum 20% mai mic față de prețul mărcilor naționale, la aceeași calitate.
• aproape de casă: este primul atribut care diferențiază supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie să devină un vecin de încredere, unde gasești zilnic, tot ce ai nevoie.
• produse bio și dietetice: Market include în gamă și produse speciale pentru sănătatea clienților săi.
• fructe și legume: Tot la același nivel, gama de produse include și o varietate de fructe și legume, majoritar din România, de o calitate impecabilă și de o prospețime controlată zilnic de către echipele care se ocupă de controlul calității.
• profesionalismul echipelor: Noul supermarket funcționează cu o echipă de profesioniști, bine formați, care vor răspunde cu promptitudine solicitărilor clienților, zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *