free download 78 travel guides written by experts

Grupul Affidea și GE Healthcare au semnat un acord de parteneriat în valoare de 100 de milioane de dolari pentru dotarea cu echipamente inovatoare de diagnostic imagistic, soluții digitale pentru fluxul de lucru și substanță de contrast

București, Paris – GE Healthcare și Grupul Affidea, lider European în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament al cancerului, au semnat un acord multianual pentru dotarea cu noi echipamente de diagnostic imagistic și tehnologii digitale în rețeaua Affidea.

GE Healthcare va instala peste 200 de echipamente noi în rețeaua de centre Affidea din Europa. Acordul include furnizarea în următorii 3 ani a 60 de noi RMN-uri, 50 ecografe, 40 echipamente CT și 30 de aparate Xray în rețeaua Grupului Affidea. De asemenea, în acord este inclus și un contract de service pentru șase ani.

În plus, Affidea își extinde colaborarea cu GE Healthcare în domeniul produselor farmaceutice pentru diagnosticul imagistic la nivel de grup, pentru a include Clariscan, noua substanță de contrast a GE Healthcare, utilizata în examinarile RMN.

Prin acest acord de parteneriat, Grupul Affidea și GE Healthcare își propun să finalizeze obiectivul ca întreaga flotă de echipamente imagistice a Affidea să fie interconectată în rețea, pentru a permite colaborarea medicilor, a susține dezvoltarea supra-specializării în imagistică și a sprijini echipele în îmbunătățirea proceselor operaționale aproape în timp real.

GE Healthcare Revolution CT

Affidea va implementa centre de post-procesare PACS (Picture Archiving and Communication System) dotate cu cele mai noi și avansate tehnologii și capabilități analitice de examinare a performanței, folosind platforma de date Edison a GE Healthcare.

GE Healthcare și Affidea vor îmbina experiența clinică și expertiza în dezvoltarea leadershipului folosind cele mai avansate tehnologii digitale pentru a accelera adoptarea celor mai bune practici.

Totodată, în calitate de lideri inovatori în domeniul diagnosticului imagistic și al tehnologiilor digitale, Grupul Affidea și GE Healthcare își iau angajamentul de a continua dezvoltarea de noi soluții de îmbunătățire și eficientizare a fluxului operațional în diagnostic imagistic, cu scopul de a încuraja medicina bazată pe dovezi medicale.

„În era medicinei bazate pe date clinice, potențialul de a îmbunătăți experiența pacienților și medicilor este unul impresionant. Scopul nostru este acela de a sprijini echipele noastre medicale și operaționale, folosind analiza datelor pentru a redefini modul în care ne îngrijim pacienții și a îmbunătăți continuu experiența acestora în clinicile noastre. Suntem foarte încântați că am putut colabora cu GE Healthcare la acest proiect important care va contribui la dezvoltarea asistenței medicale bazate pe dovezi”, – a declarat Giuseppe Recchi, CEO al Grupului Affidea.

„În calitate de furnizor principal de echipamente de imagistică medicală și monitorizare prin dispozitive inteligente, suntem încântați să colaborăm cu Affidea pentru a permite accesul mai larg al pacienților la cele mai noi tehnologii digitale de asistență medicală și imagistică în clinicile partenerului nostru din Europa”, – a declarat Catherine Estrampes, președinte și CEO GE Healthcare Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *