free download 78 travel guides written by experts

Grundfos Romania are un nou sediu de birouri, in acord cu planurile

de dezvoltare si imaginea companiei la nivel global

In urma unei tranzactii intermediate de BNP Paribas Real Estate Romania, Grundfos a inchiriat 550 mp de birouri clasa A in S-Park.

Relocarea birourilor face parte din strategia locala Grundfos cu privire la imbunatatirea calitatii serviciilor, asigurand totodata o imagine corespunzatoare companiei.

S-Park Business Center este situat in zona de afaceri nord a Bucurestiului, intr-un mediu natural, evidentiat de parcurile si lacurile din apropiere. Locatia este usor accesibila atat cu autoturismul cat si cu transportul public, oferind o vizibilitate foarte buna.

Compania Grundfos a fost infiintata in 1945 de Poul Due Jensen. Cu o productie anuala de peste 16 mil. de pompe, Grundfos este astazi, unul dintre liderii producatorilor de pompe si cel mai mare producator din lume pentru pompe de circulatie, acoperind aproximativ 50% din piata de profil.

In Romania, Grundfos si-a deschis primul birou in 2006 si pana in prezent, in afara de distributia de pompe, a fost implicat ca dezvoltator in proiecte de reabilitare pentru apa, canalizare si termoficare.

Contractul de inchiriere a fost semnat pe o perioada de 5 ani.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *