free download 78 travel guides written by experts

Groupama Asigurari este partener Anim’est Brasov 2014

Groupama Asigurãri, unul dintre liderii pieței de asigurãri din România, susține prima ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est Brașov, care se va desfãșura între 22 și 25 mai. Groupama este pentru cel de-al patrulea an consecutiv partener Anim’est, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animație din Europa.

“Susținerea cinematografiei este una dintre direcțiile principale de responsabilitate socială Groupama Asigurări atât în România, cât si la nivel internațional, unde grupul desfășoară activități prin intermediul Fundației Groupama Gan pentru Cinema. Ne implicăm în proiecte care aduc valoare şi construim alături de organizatori parteneriate pe termen lung: suntem alături de Anim’est pentru a patra oară şi susţinem prima ediţie a festivalului, organizată în Braşov. Sprijinirea cinematografiei are la bază valorile noastre: proximitate, responsabilitate și solidaritate care ne ghidează în activitatea de zi cu zi, în relația cu clienții și cu partenerii noştri”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing şi Comunicare, Groupama Asigurări.

Prima ediție Anim’est de la Brașov își așteaptă spectatorii cu proiecții în aer liber în Piața Sfatului și la Sala Patria a Filarmonicii. Printre producțiile care vor fi proiectate la Brașov se numără “Ernest et Celestine”, film nominalizat la Oscar anul acesta, “Mary and Max”, povestea a doi prieteni prin corespondență, în regia și scenariul lui Adam Elliot, unul dintre cel mai renumiți animatori independenți și “Spirited Away”, peliculă care a câștigat numeroase premii cum ar fi Oscarul în 2003 și Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.

Bucuresti, 22.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *