free download 78 travel guides written by experts

Groupama Asigurari a numit-o pe Georgiana Miron in functia de Responsabil de Comunicare

Groupama Asigurări anunţă numirea Georgianei Miron în funcţia de Responsabil de Comunicare, poziţie nou creată în interiorul companiei, începând de la 1 ianuarie 2010.

În această calitate, Georgiana Miron va coordona comunicarea externă şi internă a companiei, subordonându-i-se direct lui Denis Rousset, Director General al Groupama Asigurări. Atribuţiile sale includ relaţiile cu mass-media, comunicarea internă şi externă, activităţi de CSR, precum şi evenimente corporate şi sponsorizări.

„Sunt foarte mulţumit de venirea Georgianei Miron ca responsabil al echipei de comunicare. Crearea acestei noi poziţii în structura internă a companiei denotă rolul important pe care îl are comunicarea în cadrul strategiei de business, iar experienţa sa profesională o va ajuta cu siguranţă să promoveze valorile Groupama Asigurări. Georgiana va defini şi implementa noi proiecte, iar obiectivele sale sunt creşterea notorietăţii brandului Groupama şi diferenţierea companiei pe piaţa locală de asigurări”, a declarat Denis Rousset, Director General al Groupama Asigurări.

Georgiana are o experienţă profesională de 7 ani în domeniul comunicării. Anterior, a deţinut succesiv funcţiile de Ataşat de Presă şi Manager de Comunicare la Institutul francez din Bucureşti, unde a fost responsabilă de politica de comunicare organizaţională şi specifică, a coordonat proiecte şi a produs evenimente.
Georgiana Miron este absolventă a Facultăţii de Sociologie, specializarea comunicare, din cadrul Universităţii Bucureşti, şi deţine un Master în  Comunicare şi Mass Media. De asemenea, a urmat cursuri de specializare în comunicare şi managementul proiectelor, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Bucuresti, 03.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *