metalshow

Grolsch Residence – locul unde creativitatea se experimentează la ea acasă

În perioada 4 – 13 noiembrie Grolsch invită consumatorii la o nouă serie de provocări în Grolsch Residence, locul creativității și al neconvenționalului.

Reședința din strada Cuza Voda numărul 92 găzduiește pentru o perioadă de 10 zile, o serie de workshop-uri, ateliere, concerte live, înregistrări de piese și tranformă această casă într-un loc în care creativitatea își găsește libertatea de expresie.


Intrarea este libera iar participarea la anumite activitati din Grolsch Residence se realizează pe bază de înscriere pe site-ul Experimentalist.ro, locurile fiind limitate pentru fiecare atelier în parte.   

Grolsch i-a provocat pe cei mai creativi dintre experimentaliști să fie gazdele Grolsch Residence și timp de 10 zile să își întâmpine invitații cu o serie de activități, special create pentru ei și chiar să-i surprindă cu înregistrări la fața locului și concerte neconveționale.

Alexei Țurcan (fondator al proiectului Toma Alistar si membru al trupei Travka), Dan Amariei (membru fondator al formației Omul Cu Șobolani), Ionuț și Ana de la Into the World, băieții de la Wood be Nice și ALLKIMIK vor fi gazde în Grolsch Residence și îi vor aștepta pe consumatorii cu concerte live, vernisaje, workshop-uri și experiențe inedite.

“Stilul experimentalist Grolsch a fost mereu definit de creativitate și neconvențional. Grolsch Residence găzduiește sub același acoperiș cele două îngredientele cheie – creativitatea și provocarea – și aduce mai aproape de consumatori oamenii creativi pe care îi urmărești mereu cu interes la diverse evenimente alternative sau în cadrul unui concert live dintr-un bar, dar fără a avea acces direct la ei, fiind doar un spectator. Prin Grolsch Residence vrem să creăm această legătură între cei pe care îi urmărim pe scenă și consumatori. Ne bucurăm să demonstăm cum brandul Grolsch reușeste să inoveze din nou aducând alături comunitatea creativilor și a celor care sunt interesați de arta experimentală ”, spune Cristina Gherman – Global Brands Director.

Ce găsiți în Grolsch Residence? Experimente de cianotipie, o tehnică de reproducere mai veche decât fotografia însăși, prin care negativele sunt imprimate pe diverse suporturi (hârtie, plastic, lemn, sticlă), expoziții foto,  vernisaje, instalații senzoriale, proiecții de film, povești de călătorie, live performences, concerte în sufragerie și multe altele. În ultima zi, Grolsch Residence va găzdui Galeria Experimentalist – unde artiști vizuali au putut să-și înscrie lucrările pentru a fi expuse în Grolsch Residence.

Lista de activități pentru cele 10 zile de Grolsch Residence le permite consumatorilor să aibă acces la experiențe din cele mai creative și poate fi găsită  pe site-ul Experimentalist.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *