free download 78 travel guides written by experts

Groaza la maxim in “Alien versus Predator 2: Requiem”, acum pe DVD

În 1979 se lansa pe marile ecrane primul “Alien”, în regia lui Ridley Scott, ale cărui efecte vizuale, premiate cu un Oscar, îl recomandau drept o capodoperă a genului SF. În 1987, o nouă specie de extratereştri exalta iubitorii genului SF în “Predator”, cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal. În 2004, asistam la un razboi cumplit între cele două rase extraterestre în “AVP: Alien vs. Predator”, iar acum groaza SF atinge apogeul în “Aliens vs. Predator: Requiem”, odiseea unui… PredAlien.
Dacă vă imaginaţi că nu se poate concepe un SF mai horror decat seria “Aliens”, înseamnă că nu aţi văzut “Aliens vs. Predator: Requiem”, un film de o violenţă fără precedent, care ar şoca şi cea mai prolifică imaginaţie. Dacă în “AVP: Alien vs. Predator” acţiunea se petrecea într-o insulă din Oceanul Antarctic, de data aceasta ameninţarea este cât se poate de iminentă, căci creaturile se dezlănţuie într-un oraş, afectând întreaga comunitate.

Totul începe când o navã extraterestrã se prãbuºeºte lângã Gunnison, un orãºel din Colorado. PredAlien, o creaturã feroce, cu acid în loc de sânge, bântuie nestingheritã împrejurimile, ucigând pe oricine îi iese în cale. Când intrã în scenã ºi Predatorul aflat pe urmele sale, carnagiul e de neoprit. Neºtiind nici mãcar cine sau ce o atacã, populaþia oraºului asistã neputincioasã la ofensiva sângeroasã declanºatã de cele douã rase rivale de extratereºtri. Numãrul victimelor creºte fulgerãtor, autoritãþile sunt incapabile sã facã faþã situaþiei, iar supravieþuitorii trebuie sã-ºi gãseascã singuri resursele pentru a se apãra de monºtrii care îi pândesc la tot pasul. O înfruntare pe viaþã ºi pe moarte, fãrã limite, fãrã reguli, fãrã milã.

Filmul este disponibil acum pe DVD într-o ediţie specială, pe 2 discuri, cu şapte minute suplimentare, prea şocante pentru a fi acceptate în cinematografe, precum şi numeroase bonusuri: primul disc include comentariile regizorilor Colin şi Greg Strause, ale producătorului John Davis şi creatorilor efectelor speciale Tom Woodruff şi Alec Gillis, iar al doilea disc prezintă numeroase imagini din film şi informaţii despre producţie: “Pregătiţi-vă de război: Making of AVP 2”, “Luptă până la sfârşit: Making Of AVP2”, “O nouă specie: Predalien”, “AVP 2: Coşmarul se întoarce: Alien”, “AVP2: Design: Predator”, “Crearea lumii Predator”, “AVP 2: Ştiinţa xenomorph”, “AVP 2: Ştiinţa vânătorului”. Distribuit de Prooptiki România.

Bucuresti, 03.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *