free download 78 travel guides written by experts

Grila de programe si recomandari Hallmark Channel – Aprilie 2010

SERIAL NOU

ÎN MINTEA ERICĂI, SEZONUL 2 (BEING ERICA)

Câte două episoade în fiecare miercuri, de la 20:00, din 7 aprilie

Viaţa Ericăi Strange nu se îndreaptă către nimic concret şi crede că trecutul ei este de vină pentru situaţia actuală. O întâlnire întâmplătoare cu terapeutul Dr. Tom, în urma unui accident, o determină să accepte oferta acestuia – el o poate ajuta să-şi repare viaţa şi p poate trimite înapoi în trecut pentru a-şi repara greşelile din trecut – dar odată ce acceptă nu mai poate da înapoi.

Cu ajutorul doctorului Tom, Erica se trezeşte înapoi în timp, având şansa să facă lucrurile diferit. În sezonul al-II-lea a acestui serial captivant, Erica se întoarce la universitate pentru sfaturi în afaceri, încercând să supravegheze o circumcizie şi să ajute un doctor Tom mai tânăr.

SERIALE ÎN PREMIERĂ CARE CONTINUĂ

SOŢIA PERFECTĂ (THE GOOD WIFE)

În fiecare duminică de la 20:00

Din 18 aprilie încep episoade nou nouţe în fiecare duminică, de la 20.00.

Un serial captivant cu Julianna Margulies, câştigătoarea premiului Emmy, în rolul unei soţii şi mame care îşi asumă cu mult curaj responsabilitatea pentru familia ei şi revine în câmpul muncii după ce soţul ei ajunge la închisoare din cauza unui scandal sexual şi de corupţie politică. Lăsând deoparte trădarea şi umilinţa publică cauzată de soţul ei, Peter, Alicia Florrick o ia de la capăt, întorcându-se la cariera de avocat al apărării. Cu ajutorul fostei colege de la Drept, Alicia depăşeşte provocările întoarcerii la muncă într-un mediu competitiv şi, din soţia stânjenită şi dispreţuită a politicianului, devine o femeie de carieră, oferind un mediu sigur şi stabil copiilor ei, Zach, în vârstă de 14 ani şi Grace, 13 ani. Pentru prima oară în ani de zile, Alicia îşi schimbă identitatea de "soţie perfectă" şi preia controlul asupra propriului destin.

LEGE ŞI ORDINE XI (LAW & ORDER XI)

Câte două episoade în fiecare luni, de la 20:00

Îndrăzneţ şi captivant, acesta nu este un serial poliţist obişnuit. Urmărim acţiunea începând cu străzile rău famate din New York şi continuând cu sala de judecată, din perspectiva celor mai buni poliţişti newyorkezi şi a echipelor de procurori, cu toţii determinaţi să obţină o condamnare – şi doar pentru că prizonierul e vinovat nu înseamnă că va fi mai uşor.

În sezonul 11 a acestei drame premiate cu Emmy, Benson şi Stabler investighează crime şi mai şi mai odioase, inclusiv violuri, tentative de omor, o reţea de traficanţi de droguri şi pedofili.

FILM ÎN PREMIIERĂ

INSPECTOR MOM II: KIDNAPPED IN 10 EASY STEPS

Sâmbătă, 3 aprilie, de la 20:00

Maddie Monroe n-are timp nici să respire – are copii de crescut, un soţior căruia să-i acorde atenţie şi lucrează şi ca detectiv cu jumătate de normă, sub numele de Inspector Mom. Dar, când primeşte ca recompensă pentru un caz rezolvat nişte lecţii de dans de societate, Maddie profită de ocazia să înveţe cha-cha. O diversiune distractivă duce la încă o infracţiune de rezolvat pentru Maddie, când câteva mame care iau lecţii la studio sunt răpite pentru răscumpărare! Maddie trebuie să rezolve acest caz înainte să devină următoarea mamă care dispare.

SEARA FETELOR

Câte două filme în fiecare marţi, de la 20:00

În Inspector Mom II: Kidnapped in 10 Easy Steps (6 aprilie) detectivul Mama, Maddie, intră în necaz în paşi de cha-cha, când se apucă de lecţii de dans, urmat de True Confessions of a Go-Go Girl în care o tânără interpretată de Chelsea Hobbs (Save The Last Dance) renunţă la facultatea de drept pentru actorie şi ajunge să fie implicată într-o lume dubioasă. În The Station Agent (13 aprilie) trei suflete rătăcite găsesc prietenie şi companie într-un vechi depozit, urmat de Just Breathe în care un adolescent învaţă să-şi controleze accesele de furie. Before You Say ‘I Do’ (20 aprilie) este o comedie romantică în care un iubit călătoreşte înapoi în timp ca să prevină ca prietena lui să devină cinică în privinţa căsătoriei, iar în For the Love of Grace ies scântei când scriitoarea logodită, Grace, se intersectează cu pompierul Steve. Neveste de Hollywood (Hollywood Wives) este redifuzat pe 27 aprilie, în care Farah Fawcett (Charlie’s Angels) este una din starurile acestei poveşti scrise de Jackie Collins despre sex, bani şi avere petrecută în Tinsel, urmat de Will You Merry Me în care doi oameni diferiţi se îndrăgostesc, iar acum este rândul părinţilor să se împace cu ideea.

SEARA THRILLERELOR

Câte două filme în fiecare vineri de la 20:00

Tipping Point (2 aprilie) este un thriller psihologic despre o laborantă obsedată de rezolvarea unei crime, în timp ce încearcă cu disperare să-şi păstreze sănătatea mintală, în timp ce în Big Cat o tânără descoperă că bărbatul cu care s-a căsătorit nu este ceea ce pare, căci, în curând atenţia lui se transformă în obsesie şi în final în gânduri ucigaşe. În Split Second (9 aprilie) viaţa unui avocat bogat (Clive Owen) se schimbă pentru totdeauna când o ceartă cu un străin duce la o crimă accidentală. Imagine fantomă (Ghost Image) prezintă urmările unui accident de maşină în care o tânără editor video îşi pierde prietenul şi descoperă că poate vorbi cu el de dincolo de mormânt. În The Unquiet (16 aprilie) grupuri rivale de vânători de fantome înfruntă un duşman mortal într-o închisoare părăsită, iar în The Bank un matematician inteligent descoperă o formulă care prezice fluctuaţiile de la bursă. În Seventeen and Missing (23 aprilie) sore lui Michelle Pfeiffer, Dedee, este clarvăzătoare şi trebuie să-şi folosească darul pentru a-şi găsi fiica dispărută, într-o cursă cu timpul, urmat de In Deep: Abuse of Trust în care un criminal îşi alege victimele de pe acelaşi site de anunţuri matrimoniale. În Murder on Pleasant Drive (30 aprilie) o femeie recent căsătorită dispare, iar suspiciunea se abate asupra soţului, urmat de Student Seduction, în care o profesoară are probleme când încearcă să mediteze un elev.

FILMELE DIN WEEKENDUL PAŞTELUI

Începând cu ora 06:00 în Vinerea Mare şi continuând în weekendul Paştelui.

Hallmark Channel sărbătoreşte Paştele cu o serie de filme şi mini-serii difuzate pe tot parcursul zilei, dintre care: Joan of Arc, The Californians, Once upon a Wedding şi Anna Karenina.

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *