free download 78 travel guides written by experts

Grey Bucuresti la Cannes

Anul acesta, Grey Bucuresti a primit certificarea creativitatii atat in cadrul competitiei Cannes Young Lions, cat si in sectiunea Outdoor Cannes Lions.

Cannes Young Lions a premiat Grey Bucuresti cu un Bronz acordat echipei formate din Alex Strimbeanu si Gabriel Gherca, pentru un print inovativ. Brief-ul a fost comunicat fiecarei echipe ( Art si Copywriter), care a avut la dispozitie 24 de ore ca sa gaseasca o solutie creativa.

Alex Strimbeanu (27 de ani) este Copywriter la Grey Bucuresti de 2 ani, iar Gabriel Gherca (22 de ani) ni s-a alaturat ca Art acum un an. Pentru a stopa fenomenul braconajului prin descurajarea achizitiei de suveniruri facute din animale, echipa noastra a propus o executie surprinzatoare, foarte apreciata pentru impactul sau.

Lucrarile au fost jurizate de aceeasi echipa care noteaza si sectiunea de Press Lions la Cannes. In aceasta seara, premiul le va fi inmanat oficial celor doi.

De asemenea, agentia Grey Bucuresti a primit doua nominalizari la sectiunea Outdoor Cannes Lions, cu lucrarile Graffiti si Punk, realizate pentru clientul Eastpak. Derulata pe parcursul lunii martie, campania evidentiaza durabilitatea produselor Eastpak printr-o portretizare inside-out, o abordare care merge mai departe de cei 30 de ani garantie pe care ii promite brand-ul.

Echipa care a lucrat la acest proiect este formata din: Bob Toma, Head of Art, Dragos Raicu, Copywriter, Vladimir Taroi, Art Director, Raul Oprea aka Saddo, Ilustrator, Crina Tenovici, Senior Account Manager, Alina Buzatu, Strategic Planner, Claudiu Dobrita, Creative Director.

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *