Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Greta si ora de sanatate

Simona Epure
Editura Galaxia Copiilor

Notiunile elementare de sanatate – spalatul pe maini, mancarea sanatoasa, folosirea periutei si a pastei de dinti etc. – sunt esentiale pentru orice om.

Copiii le afla de mici, dar uneori incercarea de a-i determina sa asimileze aceste notiuni sau obiceiuri poate fi dificila sau dura foarte mult.

Cartea „Greta si ora de sanatate” vine in ajutorul parintilor/bunicilor/educatorilor si ii ajuta sa ii familiarizeze pe cei mici cu informatii variate prin intermediul unor poezii scurte, usor de retinut si care ii vor atrage. Temele tratate sunt variate – de la spalatul pe dinti la spalatul pe maini, de la mancarea sanatoasa pana la importanta miscarii si a unui mediu nepoluat, de la vizita la dentist la ingrijirea parului si multe altele.

Formatul este unul usor de utilizat, paginile fiind color. Fiecare poezie este insotia de ilustratii sugestive, ceea ce face informatia mai usor de urmarit.

Greta devine asadar un personaj interesant, prietenos, vesel, care ii ajuta pe copiii sa afle – sau sa isi fixeze – anumite notiuni si reguli care sa ii ajute sa fie sanatosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *