free download 78 travel guides written by experts

Greselile Mirandei

Jill Mansell
Grupul Editorial Corint

Editura Leda aduce in atentia publicului iubitor de carte o lectura interesanta, amuzanta, plina de situatii parca desprinse din realitate.

Autoarea, Jill Mansell, a reusit sa creeze niste personaje care prind viata. Actiunea se desfasoara sub privirea cititorului – intocmai cum un film se desfasoara in fata privitorilor.
In fapt, acest sentiment este creat de roman: ca ne uitam la o comedie buna, cu actori buni distribuiti in rolurile principale. Personajele ni se par cunoscute iar situatiile si schimburile de replici ne smulg zambete sau ne fac sa radem in hohote.

Pentru cei ce doresc o carte care sa ii deconecteze, un roman pe care sa nu il lase din mana pana la aflarea deznodamantului, o carte amuzanta, placut scrisa Greselile Mirandei se constituie intr-o recomandare perfecta.

Veti afla daca despre greseli este vorba – sau despre oameni. Veti intalni persoane asa cum sunt si cei de langa noi – fiecare cu punctele lor slabe, cu stilul de viata caracteristic. Ii veti cunoaste pe rand pe Miranda, Florence, Chloe, Fenn, Bev, Tom, Danny, Greg, Miles si altii. Veti lua parte la situatiile in care ajung – mai mult sau mai putin voit. O carte recomandata asadar tuturor, o lectura ce va fi placuta cu siguranta!

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *