free download 78 travel guides written by experts

Greseala Vraciului

Joseph Delaney
Editura Corint Junior
Review by Rudi

Editura Corint Junior lanseaza pe 7 noiembrie al cincilea volum din seria “fantasy” „Cronicile Wardstone” (primele patru fiind: Ucenicul Vraciului, Blestemul Vraciului, Secretul Vraciului si Batalia Vraciului – aceasta a fost votata drept Cartea Anului 2007 de cititorii Diverta Magazin) – Greseala Vraciului de Joseph Delaney.

Pe 6 noiembrie Joseph Delaney soseste in Romania. Autorul cartii s-a nascut la Preston, Marea Britanie, în 1945, in prezent locuind in Lancashire impreuna cu soţia. Este tatal a trei copii care i-au daruit patru nepoti. A absolvit Universitatea Lancaster, Delaney si este seful Departamentului de Studii Media si Film la Colegiul Blackpool. În 2004, la 59 de ani, Delaney publica Ucenicul Vraciului, primul roman pentru adolescenti care ajunge rapid in top.

Seria „Cronicile Wardstone” s-a vandut in peste 1.000.000 de exemplare, dintre care peste 30.000 in Romania si a fost tradusa déjà in 24 de limbi.

In prezent Joseph Delaney scrie a sasea carte din seria Cronicile Wardstone, intitulată Sacrificiul Vraciului.

In cea de a cincea carte din „Cronicile Wardstone”, Delaney povesteste cum Comitatul devine din ce in ce mai periculos. Ca urmare, Tom este trimis de magistrul sau in nord, pentru cateva luni. Aici urma sa studieze cu un alt vraci, Bill Arkwright. Acesta pregatise, la randul lui, multi ucenici. Insa foloseste altfel de metode. Cand Cel Rau o trimite pe Morwena, fiica sa – vrajitoare cumplita, sa-l ucida pe baiat, Bill face o greseala. Ca urmare Tom trebuie sa-si infrunte singur dusmanii.

Vraciul si Alice ii sar in ajutor.

Vor putea oare infrunta o asemenea putere?

Sau Greseala Vraciului va face ca Intunericul sa se aproape de victoria finala?

Nu pot decat sa va indemn sa cititi cartea si sa aflati.

Daca as avea vreo 50 de ani mai putin, m-as juca si eu de-a Vraciul. Asa am auzit ca fac astazi o parte din copii, mai ales cei ce se viseaza intr-o buna zi si ei vraci. Ii poti recunoaste usor dupa lantul de argint si sarea si pilitura de fier din buzunare.

Si tot cu acesti zeci de ani in minus as sari intr-un picior si as striga cat ma tine gura: CITITI „GRESEALA VRACIULUI“!!!

CITITI „GRESEALA VRACIULUI“!!!

CITITI „GRESEALA VRACIULUI“!!!

Va invitam sa cititi acest volum si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *