free download 78 travel guides written by experts

GREENING our Hotels – Hoteluri VERZI si in Romania

Ne face plăcere să vă anunţăm cea de-a doua ediţie a evenimentului “Hoteluri Verzi şi în România” organizat de Romania Green Building Council, ce va avea loc pe data de 28 septembrie, la hotel Crowne Plaza Bucuresti

Obiectivul workshopului este de a angaja industria hotelieră şi cea a produselor şi serviciilor conexe într-o discuţie despre oportunitatea, importanţa şi beneficiile economice concrete ale unei abordări mai responsabile faţă de mediu a proiectării arhitecturale, a renovării şi avantajele administrării unei constructii verzi.

Evenimentul se adresează persoanelor cu funcţii de conducere din industria hotelieră, arhitecţilor, designerilor, inginerilor, specialiştilor în tehnologie, mediului academic, şi altor persoane interesate de a beneficia de avantajele designului eficient din punct de vedere energetic şi prietenos cu mediul. Aşteptăm o participare numeroasă, cu participarea oficialilor guvernamentali (atât Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului cât şi Ministrul Mediuluisunt invitaţi la eveniment) şi liderilor din domeniul afacerilor.

Workshop-ul este unul interactiv şi va: oferi exemple de bune practice, studii de caz din lanţuri de hoteluri din România şi de la nivel mondial, informaţii despre construcţii sustenabile, renovări şi posibilităţile operaţionale si va prezenta inovaţiile din domeniul materialelor de construcţie, tehnologiilor şi altor soluţii; pune în discuţie noile prevederi legislative şi actualele stimulente financiare pentru dezvoltarea unei industrii mai sustenabile.

Inregistrati-va pana la 17 septembrie si beneficiati de discounturi semnificative!

Mai multe informatii despre workshop, procedura de inregistrare si oportunitatile de parteneriat sunt disponibile aici.

Prezentarile video de la prima editie a evenimentului sunt disponibile aici.

Organizator:
Romania Green Building Council (RoGBC) este o asociaţie non-profit, apolitică, ce încurajează condiţiile de piaţă, educaţionale şi legislative necesare pentru promovarea construcţiilor de înaltă performanţă care sunt atat sustenabile, cat şi profitabile. RoGBC a primit acreditare ca "Established Member" (Consiliu cu Drepturi Depline) al World Green Building Council. (Consiliul Mondial pentru Clădiri Verzi).
Parteneri Media: PRwave, HRB Expert, CSR Romania

Bucuresti, 26.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *