free download 78 travel guides written by experts

Grayling Romania devine membru al Asociatiei pentru Comunicatii Digitale

Grayling România, cea mai mare companie independentă de consultanţă în Public Relations şi Public Affairs de pe piaţa locală, anunţă că a devenit membru al Asociaţiei pentru Comunicaţii Digitale, principalul for consacrat promovării tehnologiilor digitale din România.

“Mă bucur că am reuşit să aduc o companie de talia Grayling într-un proiect personal în care cred foarte mult,” spune Cristi Creţan, Director al Grayling România şi, în acelaşi timp, membru fondator al Asociaţiei pentru Comunicaţii Digitale. “Grayling este instrumentul ideal pentru a sprijini eforturile de comunicare ale asociaţiei în procesul complex de digitalizare a României, în special în ceea ce priveşte trecerea la televiziunea digitală,” spune Creţan. Ca membru, Grayling se va implica în activitatea asociaţiei prin acţiuni de Public Relations, Public Affairs şi lobby atât la nivel local, cât şi la nivelul Comisiei Europene, prin intermediul biroului Grayling din Bruxelles.

În această săptămână, Grayling România s-a numărat printre semnatarii scrisorii deschise adresată de către Asociaţia pentru Comunicaţii Digitale Guvernului României, autorităților din domeniu și Comisiei Europene prin care se solicita reluarea şi urgentarea procesului de tranziţie la televiziunea digitală în România. Scrisoarea solicită revizuirea și aprobarea Strategiei de Tranziţie la Televiziunea Digitală, până la finalul primului trimestru al anului 2011, precum și crearea unui cadru care să asigure un proces bazat pe competiţie şi transparență, neutru din punctul de vedere al tehnologiei, în concordanță cu recomandările Comisiei Europene.

În prima jumătate a acestui an, Grayling România va sprijini asociaţia în organizarea celei de-a doua ediţii a International Digital Forum, cel mai mare eveniment naţional dedicat promovării tehnologiilor digitale şi a tranziţiei la televiziunea digitală.
Fondată în anul 2009, Asociaţia pentru Comunicaţii Digitale este principalul for independent consacrat promovării tehnologiilor digitale în România şi în special al tranziţiei la serviciile de televiziune digitală. Printre membrii săi se numără companii precum SES Astra, Eutelsat, Prima 2 M Telecom, Rohde & Schwarz, Romkatel, Sony Central and Southeast Europe şi Televiziunea Română.

Bucuresti, 17.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *