Kinodiseea

GRAVITY 1st Year Tour @ Studio Martin

La inceputul lunii noiembrie emisiunea „Gravity” a cunoscutului DJ, Dan Ene, a implinit 1 an de emisie la postul de radio VIBE FM. Pentru a sarbatori cum trebuie, joi, 19 noiembrie, fanii VIBE FM sunt asteptati in Studio Martin, unde alaturi de renumitul radio, Main Events si Dots Events le vor oferi acestora o petrecere speciala, la care vor mixa Dan Ene, Emil Lassaria si Dorroo.  

Emisiunea „Gravity” este un adevarat succes si va continua sa fie transmisa de VIBE FM in fiecare luni de la ora 22.00. „Sunt fericit ca sarbatorim un an de emisiune prin GRAVITY 1st Year Tour, care aduce cunoscatorilor un sound intotdeauna nou si artisti recunoscuti atat la nivel national cat si international.” a declarat Dan Ene, realizatorul „Gravity”.

VIBE FM in asociere cu Mainevents prezinta GRAVITY 1st Year Tour:
13 noiembrie – Glamour Lounge (Brasov)
14 Noiembrie – Club King’s (Slatina)
19 Noiembrie – Studio Martin (Bucuresti) cu Emil Lassaria & Dorroo
27 Noiembrie – Club Hypnotic (Iasi)
28 Noiembrie – Society Cafe (Galati)

Emisiunea Gravity se difuzeaza luni seara incepand cu orele 22:00 pe Vibe Fm, iar pe blog se pot gasi seturile si playlist-urile emisiunii: www.danenedj.ro/gravity/.

DAN ENE www.myspace.ro/danenedj

Djde opt ani, Dan Ene a aprofundat muzica alaturi de fratele sau, care avea un magazin de muzica in Braila. Studentia la Bucuresti l-a purtat in vibe-ul petrecerilor electronice si a facut o fixatie pentru butoane, discuri si basi. I-au cunoscut maiestria dansanta majoritatea cluburilor din tara si din capitala. A castigat locul trei la concursul international „Beat Factor Bedroom DJ”, iar mixul sau a fost primul transmis de un roman la Proton Radio (USA). Au urmat seturi la posturi locale din Boston (US), din Suedia, din Italia, la Radio 21 si Kiss Fm, in tara. In 2005, a intrat in ultimii cinci DJ din concursul Heineken Thirst. A mixat alaturi de Moshic, Echoman, John Aquaviva. A mixat la Liberty Parade in 2005, 2006 si in 2009.

EMIL LASSARIA www.myspace.ro/emillassaria

Totul a inceput in anul de gratie 2000 atunci cand Emil a intrat in radio .Pasionat fiind de muzica,butoane si tot ce tine de acest domeniu Emil nu a stat prea mult pe ganduri si a inceput sa produca melodii ,jingle-uri ,spoturi publicitare .In 2001 incepe la Radio Minisat (Targoviste) emisiunea "Dj Mail In The Mix" o emisiune ce in scurt timp s-a dovedit a fi un reper important in grila de programe a radioului .Primavara anului 2002 il gaseste pe Emil in Pub Groove (Targoviste) un loc ce i-a ramas adanc intiparit in memorie si in suflet . Au urmat mai multe rezidente (Club Fly , K ’s Club) si petreceri ce au consolidat ideea ca Emil este un dj demn de luat in seama .In acelas timp a continuat sa produca iar piesele sale se bucurau de succes la petrecerile unde era invitat . O zi torida a verii lui 2006 si o invitatie la terasa Escape face ca Emil sa devina rezident in clubul Escape acolo unde de fiecare data se intoarce ca acasa, fiind locatia unde mai presus de toate a cunoscut oameni care apoi i-au devenit prieteni.

DORROO www.myspace.ro/djdorroo

In 2002, Dorroo pleca in Anglia. Visul s-a materializat dupa doi ani petrecuti acolo. Londra si petrecerile din cluburile emblema Fabric, Pacha, Ministry of Sound si The End l-au provocat si, intr-un final, i-au pus in brate echipamentul tehnic deschizator de drumuri. Generatia de artisti a anilor ’80 – Carl Cox, Laurent Garnier, Frankie Knuckles – a impregnat asupra atitudinii sale de DJ, simplitatea. “Este vorba de placerea de a pune muzica. Totul pleaca dintr-o simplitate primara”. Niciodata nu se axeaza doar pe un stil muzical cand mixeaza. Se incadreaza insa, in doua genuri, techno [minimal latin, hard] si house [deep, soulful, acid, tech, funky, minimal]. Orice piesa ar pune, elementul lor comun este ca te danseaza.

Evenimentul din Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara 61) va incepe la ora 23:00 intrarea fiind de 10 lei pana la ora 24:00, iar dupa ora 24:00 este 20 lei.

Partener media principal VIBE FM: www.vibefm.ro

Organizatori:
Mainevents: www.mainevents.ro , www.myspace.com/maineventsro
Dots Events: www.dotsevents.ro , www.myspace.com/dotsevents

Bucuresti, 11.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *