free download 78 travel guides written by experts

Grapefruit consolideaza cu succes brandul

Ţuca Zbârcea & Asociaţii

Grapefruit a condus cu succes procesul de management de brand şi a contribuit la sporirea imaginii renumitei case de avocatură, Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Consolidarea brandului Ţuca Zbârcea & Asociaţii s-a realizat prin redactarea şi implementarea unui plan complex de management de brand şi prin crearea materialelor de comunicare de brand la nivel intern şi extern. Ţinând cont de faptul că un brand creşte continuu şi că alinierea la cerinţele pieţei trebuie făcută prompt, crearea unui plan relevant de management de brand a implicat o strânsă colaborare între cele două firme. Prin serviciile de management de brand dezvoltate pe termen lung, Grapefruit a elaborat un plan complex pentru a obţine rezultate notabile de creştere şi pentru a crea o cât mai bună vizibilitate pentru Ţuca Zbârcea & Asociaţii.
Experienţa Grapefruit precum şi înţelegerea în profunzime a procesului de management de brand au fost factorii care au asigurat succesul colaborării cu firma de avocatură şuca Zbârcea & Asociaşii. Astfel, procesul de implementare a planului de management de brand s-a desfăşurat pe parcursul ultimilor doi ani la nivelul întregii firme şi a avut rezultate concrete în piaţă.
O recunoaştere notabilă a brandului Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost nominalizarea firmei ca singura casă de avocatură din Europa Centrală şi de Est în topul FT Law 50, alcătuit de Financial Times, intrând direct în poziţia a 16-a. Acest clasament a fost realizat asupra celor mai mari firme de avocatură din Europa, precum Linklaters, Allen & Overy sau CMS Cameron McKenna, inclusiv asupra celor din sectorul public din Marea Britanie şi companiilor din Statele Unite cu filiale în Europa.   

 „Brandul corporatist este unul dintre cele mai preţioase bunuri ale noastre, iar rolul Grapefruit a fost de a ne ajuta la implementarea unor tehnici de branding coerente, care au contribuit în bună măsură la consolidarea poziţiei noastre în topul caselor de avocatură din România. Într-o perioadă în care am evoluat rapid şi am avut nevoie să reflectăm corect acest lucru, Grapefruit a fost alături de noi în activitatea curentă de branding, adică în gesturile nu neapărat pline de splendoare dar care, multe şi mici, construiesc zi după zi, un brand puternic de servicii profesionale precum Ţucă Zbârcea & Asociaţii”, a declarat Florentin Ţuca, Managing Partner, Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Bucuresti, 18.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *