bucharest tech week 2021

granini® lansează gama granini® Light’n Clear cu două sortimente cu gust autentic de fructe

Granini încurajează un stil de viață sănătos, prin lansarea unei noi game de produs. Noul granini® Light’n Clear are un conținut scăzut de zahăr, sub 5 grame pe 100 ml și doar 19 kcal/100 ml.

Cu 10% conținut de fructe, fără îndulcitori artificiali, coloranți sau conservanți și un conținut redus de zahăr, granini® Light’n Clear prezintă două arome light – cu gust autentic de lămâie sau merișoare și note racoritoare de mentă.

Pentru a desăvârși experiența de consum, lichidul este transparent, obținut prin procesul de ultrafiltrare, fiind astfel și ușor de băut.

granini® Light’n Clear

“Toate cercetările ne-au relevat că există o nevoie fundamentală a consumatorilor de a se răcori cu un gust bun. Hedonismul compensat este un mega trend valabil la nivel mondial și bine înțeles și în țara noastră. Prin gama granini® Light’n Clear rezolvăm aceasta nevoie fundamentală a consumatorilor îmbinând, de fapt, beneficiile sucului de fructe, cu avantajele conținutului redus de zahăr și respectând cerința stringentă a nefolosirii  îndulcitorilor artificiali.“ – a declarat Paul Markovits (Vice-Președinte Marketing, URBB).

Cu un nou design transparent al etichetei, menit să scoată în evidență caracteristicile naturale ale produsului, cele doua noi sortimenete, granini® Light’n Clear Lemon mint și granini® Light’n Clear Cranberry mint sunt disponibile în magazinele din țară începând cu luna iunie, în variantele de ambalaj de 1.5L sau 0.5L, pentru consum acasă sau în mișcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *