free download 78 travel guides written by experts

Granini ACE – citrice si morcovi, cel mai nou mix de la Granini

Citricele se numara printre fructele preferate de majoritatea dintre noi, atat pentru gustul inconfundabil, cat si pentru aportul de vitamine. Beneficiile citricelor sunt alaturate acum gustului dulceag al morcovului, una dintre cele mai apreciate legume datorită conţinutului său nutritiv, pentru a oferi un mix inedit, potrivit pentru intreaga familie – noul Granini Orange ACE.

Granini Orange ACE este disponibil in locatiile din toata tara, de la jumatatea lunii august, in sticla de 1 litru. Ca si restul sortimentelor din aceasta categorie, ambalajul noului nectar Granini este tip "aroma safe", format din trei straturi de plastic prevazute cu o bariera de oxigen la mijloc, garantand mentinerea calitatii produsului si a aromei naturale.

Noul produs respecta exigentele de calitate ale marcii Granini, fiind un produs premium, fabricat cu ajutorul tehnologiilor de cele mai inalta calitate, atat pentru procesarea fructelor, cat si in ceea ce priveste imbutelierea. Granini este un produs 100% natural, apreciat de 43 de ani, in peste 74 de tari pentru atributele sale: fara coloranti, fara conservanti, fara fructe si legume modificate genetic.

Bucuresti, 25.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *