free download 78 travel guides written by experts

GRANDER – un produs de senzatie al KFC acum si in Romania

Sfârşitul anului aduce la KFC un nou sandwich potrivit oricărei pofte culinare

GRANDER este noul produs pe care KFC îl aduce în România pentru iubitorii produselor de pui. Începând cu 6 noiembrie, sandwich-ul se găseşte în restaurantele KFC din toată ţara.

GRANDER oferă clienţilor săi o nouă experienţă culinară: pulpă de pui dezosată, crocantpă la exterior şi fragedă la interior, proaspat preparată în fiecare zi după Reţeta Colonelului Sanders. Prin modul unic de preparare şi combinarea celor mai apetisante ingrediente, sandwich-ul GRANDER este vedeta sfârşitului de an în restaurantele KFC.

Special dedicat bărbaţilor, cunoscuţi amatori de sandwich-uri gustoase şi consistente, dar nu numai, GRANDER promite să fie alegerea perfectă de fiecare dată când ţi-e poftă de un sandwich cu adevărat delicios.

GRANDER a fost lansat prima dată în Polonia, unde la numai câteva luni a intrat în topul preferinţelor clienţilor. În România, GRANDER este al doilea sandwich din pulpă de pui pe care KFC îl oferă clienţilor, aceştia având deja la dispoziţie Booster sau varianta picantă a acestuia, HOT Booster.

Bucuresti, 12.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *