metalshow

Grand Cinema & More transmite opera „Madama Butterfly” intr-o interpretare moderna de exceptie

Spectacolul înregistrat se bucură de o realizare inedită, fiind jucat pe o scenă suspendată deasupra superbului port din Sydney

Madama Butterfly, celebra operă semnată de Giacomo Puccini, va fi difuzată joi, 18 septembrie, de la ora 20.30. Spectacolul face parte din stagiunea culturală 2014-2015 a Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, care îi întâmpină pe spectatori cu reprezentaţii de trăit şi de povestit.

Pus în scenă în portul din Sydney, spectacolul este o interpretare modernă a poveștii tragice de iubire dintre o gheişă şi un ofiţer american. Regizată de Alex Ollé, opera Madama Butterfly îmbină în mod ingenios grația și frumusețea decorurilor tradiționale japoneze cu elemente moderne. Spectacolul în aer liber include un decor dinamic, cu un soare și o lună uriașe, care răsar din apă și se ridică deasupra scenei. Costumele și decorurile aduc la viață o fantezie orientală modernă, pe fundalul unei panorame unice: în spatele scenei suspendate deasupra renumitului port din Sydney, spectatorii vor putea admira Opera şi impunătorul Harbour Bridge. Madama Butterfly este semnată de Opera Handa, un proiect al Operei Australia, renumită pentru producţiile sale spectaculoase puse în scenă în aer liber.

Spectacolul de operă se bucură de o distribuție internațională de excepție. În rolul tragicului personaj Cio-Cio San, tânăra gheișă, poate fi admirată soprana japoneză Hiromi Omura. Interpretarea uimitoarei soprane a fost considerată atât de apropiată de perfecţiune, încât aceasta a fost denumită “Madama Butterfly a zilelor noastre”. Rolul ofiţerului Pinkerton este jucat de tenorul Georgy Vasiliev, cunoscut pentru rolurile din spectacole precum „Nabucco”, „Tosca” sau „Pagliacci”.

Alături de Madama Butterfly, stagiunea culturală 2014-2015 de la Grand Cinema & More cuprinde spectacole de operă, balet, piese de teatru şi teatru pentru copii, spectacole de improvizație dar şi evenimente speciale care vor putea fi descoperite în urmatoarea perioadă. Următoarele două spectacole ale stagiunii vor fi Barbierul din Sevilia, de pe 25 septembrie, şi Tosca de pe 16 octombrie, ambele fiind transmise în direct de la Opera din Paris.

Prin noua stagiune, Grand Cinema & More continuă să ofere publicului o experiență culturală alternativă, care impune un nou standard în ceea ce privește divertismentul din oferta centrelor comerciale.

Mai multe detalii despre stagiunea culturală de la Grand Cinema & More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *