free download 78 travel guides written by experts

Gran Canaria si Tenerife, noi destinatii Germanwings incepand cu orarul de iarna

Începând cu noul program de zbor pentru iarnă, compania Germanwings adaugă două noi destinaţii în planul de zbor: Gran Canaria şi Tenerife.

Începând cu iarna viitoare, nemţii se vor putea bucura de două noi destinaţii în insulele Canare. Germanwings zboară pentru prima dată de pe Koln/Bonn spre insulele spaniole. Linia aeriană începe zborurile de pe 25 octombrie 2009 către Las Palmas în Gran Canaria şi Santa Cruz în Tenerife. Începând cu finalul lunii mai se pot face rezervări pe site-ul www.germanwings.com.

Insulele canare sunt destinaţii iubite de către turiştii germani datorită plajelor fantastice. ”Insulele primăverii veşnice”, cum sunt denumite, atrag întotdeauna o mulţime de vizitatori în special datorită ospitalităţii şi diversităţii culturale.

Gran Canaria reprezintă visul oricărui turist. Sudul îi răsfaţă pe vizitatori cu plaje infinite şi o mare de o claritate nebănuită. Infrastructura extraordinară dedicată turiştilor pe Coasta Meloneras, Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustín şi Puerto Mogán – denumită şi Veneţia Sudului – contribuie la îndeplinirea tuturor dorinţelor turiştilor: adevăratul sentiment de vacanţă. În nordul insulei, turiştii se pot bucura de o vegetaţie luxuriantă.

Terenul de lângă vulcanul Pico de las Nieves este o destinaţie ideală pentru cei pasionaţi de trekking şi mountainbike. O plimbare romantică pe plajă, Paseo de las Canteras, din Las Palmas este de neuitat.

A doua destinaţie, Santa Cruz de Tenerife, este capitala celei mai mari insule canare care îi ademeneşte pe vizitatori în fiecare an prin carnavalul asemănător cu cel de la Rio. Iubitorii de cultură pot vizita partea veche a oraşului, muzeele şi galeriile.

Atracţiile în afara zidurilor oraşului sunt Orotava-Tal şi Loro Park, un loc ce nu trebuie ratat, şi nu doar de cei mici – poţi vedea cea mai mare crescătorie de papagali din lume. Vrea cineva să facă baie în Atlantic? Aici apa are 20 de grade chiar şi în luna decembrie, deci nu este de mirare faptul că Tenerife este o destinaţie de top printre turiştii germani.

Germanwings aduce toţi turiştii pe timp de iarnă în insulele Canare. Începand cu 25 octombrie, în fiecare duminică la ora 8.00 un Airbus A319 de 150 de locuri pleacă de pe Koln/Bonn şi aterizează la 11.50 în Tenerife. Zborul de întoarcere este la ora 12.45, ajungând în metropola de pe Rin la 18.15.

De pe Koln/Bonn spre Las Palmas zborurile încep din data de 31 octombrie 2009, în fiecare sâmbătă la ora 8.55, cu sosire la 12.45. Zborul de întoarcere este programat pentru ora 13.35, cu sosire la 19.05 pe Koln/Bonn. Germanwings oferă legături optime şi pentru zborurile din Berlin sau Hambrug către Las Palmas.

Bucuresti, 05.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *