free download 78 travel guides written by experts

Gral Medical pe locul 2 in clasamentul firmelor private din Romania pe sectorul serviciilor medicale

Două mari instituţii : Camera de Comerţ şi Industrie precum şi Consilul Naţional al Intreprinderilor Mici şi Mijlocii Private din Romania (CNIMMPR) au făcut public clasamentul firmelor private pentru anul 2007 din România.

Gral Medical a reuşit să obţină locul 2 pe domeniul serviciilor medicale în anul 2007.

Acest clasament a avut la bază analiza mai multor indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului, numar de salariaţi, efortul de dezvoltare.

Astfel, Gral Medical a încheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 20.783.136 lei, o rata a profitului de 20% şi un număr de 232 de angajaţi.

Alături de Medical Center Gral, Gral Medical este o companie membră a Grupului Gral.

În anul 2008 cifra de afaceri a Grupului Gral va depăşi 10 milioane de euro, estimare bazată pe rezultatele financiare obţinute de Gral Medical şi Medical Center Gral pâna în luna octombrie 2008.

Performanţele firmei Gral Medical s-au evidenţiat şi în proiectele demarate în anul 2007, astfel Clinica de Diagnostic Gral a reuşit în mai putin de 1 an să înregistreze venituri superioare cheltuielilor.

Georgeta Şerban, Director General Gral Medical: “Clinica de Diagnostic Gral Medical a atins pragul de rentabilitate ( break – even point) după 1 an de la lansare, depăşind aşteptările iniţiale având în vedere că planul de investiţii prevedea atingerea acestui indicator  după aproape 2 ani”.

„Acest lucru se datorează serviciilor de calitate pe care clinica noastră le oferă şi a investitiilor de aproape 2 milioane de euro în infrastructură", a continuat Georgeta Şerban.

Gral Medical este o firmă cu capital integral românesc şi un furnizor de servicii medicale atât pentru asigurările sociale de sănătate, cât şi pentru cele private.

Grupul Gral a fost înfiinţat în anul 2000, iar în cei 8 ani de prezenţă pe piaţa serviciilor medicale din România au fost deschise 12 centre medicale în ţară,  dintre care şase în Bucureşti, trei în Prahova şi cate unul în Sibiu, Craiova şi Piteşti, unde lucrează peste 350 de medici şi asistente.

Asistenţa medicală în centrele Gral Medical acoperă în prezent o paletă de peste 20 de specialităţi medicale, 15 explorări funcţionale şi investigaţii paraclinice, şi peste 400 de tipuri de analize de laborator.

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *