free download 78 travel guides written by experts

GRAFISME, noua colectie SJD by Anca Popea la Bucharest In Art, 7-8 august 2010

Sfera Jewelry Design by Anca Popea lanseaza “Grafisme”, o noua colectie de bijuterii de autor, ce mizeaza pe valentele expresive ale punctului si liniei, in interpretari originale, volumetrice, exuberante, reprezentative pentru viziunea designerului, mai intotdeauna ludica, uneori ironica, dar intotdeauna proaspata si nonconformista.

Colectia “Grafisme” va putea fi vizionata la Bucharest In Art, pe 7 si 8 august, intre orele 12:00 si 20:00, alaturi de selectii din colectiile precendente, Evenimentul integreaza designul de obiect si muzica intr-un concept cu totul nou la clubul Tete-a-Tete din Herastrau, de langa Gradina Japoneza. Programul de vizitare este 12:00- 20:00.

Noua colectie SJD by Anca Popea se adreseaza unei femei tinere, active, care prin accesoriile pe care alege sa le poarte face o declaratie de atitudine si stil, asumata, voit provocatoare, dar mereu consistenta.

Colectia “Grafisme” cuprinde cercei si pandative in care liniile si culorile se intersecteaza, se suprapun sau se alatura in paralele ce merg la infinit, in care punctele reprezentate de margele multicolore sau transparente creeaza punti de legatura sau construiesc ritmat pe forma obiectelor. O colectie care mizeaza pe jocul dintre plinuri si goluri, si care confera celui din urma functii de filtrare a luminii sau de rezonanta.

“Grafisme” este cea de-a 4 colectie lansata de SJD by Anca Popea si poate fi vizionata aici: www.sferajewelrydesign1.blogspot.com.

Pentru fetele care iubesc culorile si vor sa isi afirme aceasta alegere, designerul Anca Popea a creat colectia ONE, cu piese care iau forme vesele, multicolore, jucause. Iar pentru cei care sunt si traiesc ROCK, designerul a realizat colectia cu acelasi nume, cu accente indraznete de negru si albastru electric si aplicatii inedite de boabe de cafea. Cea de-a treia colectie, SHINE, a celebrat soarele si reflexele luminii pe care piesele le aduc pe chipul celor care le poarta.

Bucuresti, 05.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *