free download 78 travel guides written by experts

Graffiti BBDO isi mareste echipa de management creativ

Graffiti BBDO, cea mai eficientă agenție de publicitate din România, conform Effie Effectiveness Index, își mărește, începând cu această toamnă, echipa de management creativ.

Din octombrie, Dragoș Rădulescu lucrează pentru Graffiti BBDO, fiind cel de al doilea director de creație din echipă, alături de Mihai Gongu, care ocupă această poziție din ianuarie 2010.

„Venirea lui Dragoș alături de noi înseamnă, din punct de vedere strategic, creșterea valorii echipei creative a Graffiti BBDO și un push mult mai mare pe zona de new business, unde suntem foarte activi deja. Avem, astfel, două resurse creative foarte valoroase ce-și vor uni fortele. Mihai se va focusa pe proiectele clientilor actuali si dezvoltarea lor, iar rolul lui Dragos va fi acela de a susține prezența noastră în pitch-uri și de a ne ajuta să câștigăm clienți noi”, spune Cosmin Rădoi, Managing Director Graffiti BBDO.

Dragoș Rădulescu are 10 ani de experiență în industria de comunicare și va conduce din această toamnă echipa creativa de new business din cadrul Graffiti BBDO, după ce timp de 3 ani s-a aflat într-o poziție similară la DraftFCB.

„În acest moment, BBDO își propune un proiect cu obiective bine stabilite și clare de creștere a business-ului, care să aducă rezultate, atât in termeni de eficiență, cât și de creativitate. Pentru asta am venit la BBDO.” spune Dragoș Rădulescu.

În ceea ce privește noua organizare, “e o formula în care ne optimizăm resursele creative, astfel încât să fim cei mai buni din piață, fie că e vorba de work pentru clienții noștri sau de pitch-uri la care participăm, păstrându-ne atributul de agenția cu cel mai eficient work din România”, consideră Mihai Gongu.

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *